Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Az intíték megtalálása is feladata A szervezetnek

2018.04.02. 13:53, jibraB

Kicsit megcsúsztam a frissekkel pedig úgy gondoltam húsvét alkalmából hozok netek többet, de ezt ma meg is teszem. Az első friss az Arachnid 20. fejezete, amivel befejeztük a 4. kötetet. A mai nap pedig még többször lehet számítani frissre. 

Címkék: Arachnid Manga

Egy ok a túlélésre

2018.03.26. 23:12, jibraB

Kicsit későn, de csak beeset a második friss, ami az Owari no Seraph 58. fejezete. A baglyok még jól jártak. :)

 

 

 

Örökké

2018.03.26. 11:03, jibraB

Akkor kezdjük a napot egy Tsubakikan no Utsukushisugiru Garçon fejezettel. Egyébként ez már az utolsó előtti fejezet, úgy hogy már nagyon itt van a vége. Lassan egy újabb mangával kevesebb. Ma pedig még megpróbálok egyszer jelentkezni.

 


 

Vakáció

2018.03.25. 23:45, jibraB

Végül nem sikerült a dupla friss és még a mai nap is jól megcsúsztam, de gondolom ezt észrevettétek. Annyit tudok mondani, hogy a holnapi nap megpróbálom azt a dupla frisst. Addig is itt van egy Kuzu no Honkai. További szép estét! 

Ez nagyon nem édes

2018.03.24. 09:29, jibraB

Tegnap nem sikerült jönnöm így dupla friss várható. Első friss a  Sukitte ii na yo. 44. fejezete. És akkor ma még igyekszem jönni. Addig is szép napot!

  

Közeleg az évvége

2018.03.22. 22:24, jibraB

Kissé megcsúszva, de itt van a Tonari no Kaibutsu-kun, kövi fejezete. A holnapi nap igyekszem korábban jönni. További szép estét!

 

 

 

Az a Komonyik vív

2018.03.21. 21:13, jibraB

Most nem dupla friss, de gondolom így is jó lesz a Kuroshitsuji 117. fejezete.  Holnap is igyekszem. További szép estét!
 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Egy király fogalma

2018.03.20. 21:26, jibraB

Itt van a mai dupla friss, ami az Owari no Seraph -ból van. Ezzel pedig neki esünk a 15. kötetnek. Egyébként ez az utolsó hivatalosan kiadott kötet. A holnapi pa is igyekszem jönni.
 

 

 

Szünet

2018.03.19. 21:58, jibraB

Elnézést, hogy így új fejezetek nélkül maradtatok több mint egy hétig, de most a héten igyekszem prótolni a kimaradást. Kezdésnek egy dupla fejezetes  Tsubakikan no Utsukushisugiru Garçon hoztam. A holnapi nap szintén egy dupla fejezetes friss várható. További szép estét!

 


 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be