Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

A Yamainu, a lét küszöbén

2017.12.11. 16:39, jibraB

Az a helyzet, hogy mostanában nem igen akar összejönni ez a frisselés XD De ez van. Az év vége már csak ilyen.  Viszont elkészült a Donten ni Warau 26. fejezete s ezzel neki esünk az utolsó kötetnek :) Úgy hogy már a véghajrában vagyunk ;)

 

 

Végtelen áldozatok

2017.12.05. 23:03, jibraB

Becsesz, hogy megint kicsit friss nélkül maradtatok, de itt van a Btooom! 63. fejezete. Remélem boldogság van! Mikulás alkalmával megpróbálok valamivel jönni, de én már nem ígérek semmit XD


 

 

Címkék: btooom Manga

Remény

2017.12.03. 19:25, jibraB

Itt egy harmadik friss is. A Corpse Party - Blood Covered 14. fejezete. Még van nálam egy manga, amit át kell még néznem, de igazából kifogytam a frissből ^^" Úgy hogy türelem :P

 

 

 

Egy angyal teremtése

2017.12.03. 14:20, jibraB

Itt a második friss, ami Owari no Seraph 48. fejezete és ezzel neki vágunk a 13. fejezetnek. A következő fejezet viszont nem tudom mikorra várható :S Sajna a fordításból kifogytunk és a fordító nem nagyon ér rá mostanában. Úgy hogy egyelőre türelmet kérnénk.

 

 

Valaki hív engem

2017.12.03. 09:10, jibraB

Ismét bocsánat a kimaradásért, de egyszerűen hihetetlen szar a netem egész héten. Hol van, hol nics, valamikor pedig olyan lassú, hogy az ideg szetb...sz. Úgy hogy most amíg van megragadom az alkalmat és szolgálok némi frissel. Ha úgy van akkor többre is lehet majd számítani a mai napon. Az első friss a Watashi no Ookami-kun dupla fejezettel. Mondjuk a második csak egy pár oldalas kis extra, de akkor is számít :D Egyébként a jövő héten új szolgáltatót fogok keresni, remélhetőleg sikerül is valami jót és akkor ez legalább nem lesz kifogás és nekem is könnyebb lesz ;)

Mélység

2017.11.28. 20:36, jibraB

Elkészült a Corpse Party - Blood Covered 13. fejezete. A holnapi nap szintén lehet frissre számítani ;) Addig is jó szórakozást!
 

 

 

 

A lefekvés ideje

2017.11.28. 13:33, jibraB

Elkészült a Minamoto-kun Monogatari következő fejezete és bocsi, de most csak egyet kaptok. Viszont ezzel befejeztük a 4. kötetet :) A mai nap pedig még egy friss várható ;)

 


 

Boldogtalan utóíz

2017.11.27. 20:43, jibraB

Elnézést a nagy kimaradásért, de nem nagyon sikerült gép közelbe jutnom. Ezt igyekszem pótolni a napokban. Kezdjük is el a  Kuzu no Honkai 7. fejezetével. A holnapi nap dupla frissre lehet számítani ;)

 

 

 

A felhős ég, káoszba zárva

2017.11.22. 21:29, jibraB

Kissé régen volt, de végre elkészült a  Donten ni Warau 25. fejezete egy új szerkesztő által. Egyébként ezzel a fejezettel befejeztük az 5. kötetet ami azt jelenti hogy hamarosan neki vágunk az utolsónak. Úgy hogy már nincs sok hátra. Addig is jó szórakozást hozzá! 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be