Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Egy Szent Lovag szemtől szembe a sötétséggel

2018.08.05. 07:58, jibraB

Kezdjük a napot a Legend of the Sun Knight 19. fejezetével. Egyébként ez már az utolsó előtti fejezet ;) A mai nap pedig még többször is jövök.

 

 

 

Az utolsó középiskolás nyár

2018.08.04. 17:25, jibraB

Itt van még mára a szinte már szokásossá vált Sukitte ii na yo. A mai napra szerintem ennyi, de holnap még számíthattok rám ;) Addig is további szép napot!
 

A sziget másik oldala

2018.08.04. 13:01, jibraB

Ismét egy kimaradás után, de folytatjuk a Btooom! -t. Úgy hogy elérhető a 66. fejezete és ezzel neki kezdünk a 13. kötetnek. Ma még jövök. 

 

Címkék: Btooom Manga

Sok szeretettel

2018.08.04. 10:46, jibraB

Mivel a múlt héten nem volt friss ezért a héten be lesz pótolva
elég rendesen :) Elsőnek itt van a Kuzu no Honkai tripla fejezettel és így már neki is esünk a 6. kötetnek. A mai nap pedig még többször is számíthattok rám. 

Még most sem tudom igazán

2018.07.23. 10:37, jibraB

Elkészült a Sukitte ii na yo. 49. fejezete, ezzel pedig neki esünk a 13. kötetnek. Nem hinném, hogy ezen a héten több időm lenne, úgy hogy valószínűleg legközelebb hétvégén találkozunk. Addig is kitartás ;)

  

A határidő

2018.07.23. 07:25, jibraB

Egy reggeli szösszenet a Minamoto-kun Monogatari-ból. A délelőtt folyamán pedig jön majd még egy manga. Addig is jó szórakozást!

  

A nap, amikor kialudt a fény

2018.07.22. 23:03, jibraB

Kissé megcsúsztam a mia nappal, de még éjszakára itt van az Owari no Seraph 69. fejezete. Mivel így megcsúsztam a holnapi nap megkapjátok. Valahogy besűrítem :D Addig további szép estét!

 


 

Gyámoltalan szerelmem

2018.07.22. 10:02, jibraB

Most a héten érkezett be pár fejezet, úgy hogy a mai nap több frissre is számíthattok. Kezdésnek itt van a Kuzu no Honkaiból dupla fejezet. Jó szórakozást hozzá és a mai nap akkor még jövök!
 

Az a Komornyik lírai

2018.07.15. 23:52, jibraB

A nagy ürességbe beérkezett egy Kuroshitsuji fejezet. Ez most egy extra fejezet, amivel teljes a kötet. Remélhetőleg minél hamarabb neki ugrunk a következőnek. Sajnos most üres járatok vannak, de remélhetőleg ez lassan változik. Addig is további szép estét! 

Címkék: Kuroshitsuji Manga
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be