Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Csinos vagy

2018.12.25. 13:28, jibraB

Kövinek itt van a Sukitte ii na yo. 54. Fejezete. Itt egy kis csúszás történt, mert az 53. fejezet is már a 14. kötethez tartozott. Úgy hogy ha valamit furcsáltok akkor itt van a gubanc :)


 

 

Az a Komornyik rendíthetetlen

2018.12.25. 10:11, jibraB

Folytatásnak itt van a Kuroshitsuji 121. fejezete. Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Kuzu no Honkai décor ~ Start

2018.12.25. 07:10, jibraB

Végül csak sikerült össze szednem magam így karácsonyra, úgy hogy az elkövetkezendő két napban bőven számíthattok fejezetekre. Íme kezdésnek egy új projektek, ami egyben egy folytatást is jelent. Igaz előre jeleztük nektek, hogy a Kuzu no Honkai décor-t is el fogjuk nektek készíteni. Tehát az első fejezete tölthető és ma még jelentkezem.


 

Boldog Karácsonyt!

2018.12.24. 10:18, jibraB

Élek még!

2018.12.09. 09:42, jibraB

Gondoltam adok már valami életjelet magamról és egyben bocsánatot is kérek, hogy ennyire eltűntem. Sajnos az élet az ami nem hagy itt élni. Itt van az év végi hajtás és teljesen egyedül maradtam a munkámban. Így ami idáig se volt kevés és egyszerű megoldanom, most minden rám maradt. Illetve megmondom őszintén, ha itthon vagyok és nincs dolgom akkor inkább beülök kockulni. Sajna mással nem tudom kikapcsolni az agyam, pedig nagyon kell, mert amúgy megzakkannék :'D Viszont az oldal nincs elfelejtve és nem is akarom dobni. Egyszerűen még csak egy kis idő kell, de lassan összerakom a körülöttem lévő dolgokat. HA más nem akkor a két ünnep közötti időben, de azért karácsonyra igyekszem összerakni a dolgokat ;) Úgy hogy kérek még egy kis türelmet ^^"

Címkék: Oldal

Donten ni Warau ~ END

2018.11.08. 12:19, jibraB

Elkészült a Donten ni Warau 29. fejezete, ami egyben az utolsó is. Tudom nem keveset kellett várni rá, de végre ez is bekövetkezett. Elég hosszúra sikeredett az utolsó fejezet, úgy hogy jó szórakozást hozzá! Ja és csak úgy mondom, hogy ennyivel nincs vége a sztorinak, a folytatásra is lehet számítani, nem hagyjuk cserben a fanokat! ;)


 

Három fekete démon

2018.11.08. 08:10, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 71. fejezete. Gondolom már többen is vártátok, úgy hogy jó szórakozást hozzá!


 

 

 

Az eső elált

2018.11.07. 17:49, jibraB

Elkészült a Kaichou wa Maid-sama! 28. fejezete. A többi munkát asszem holnapra hagyom, de tuti több mindenre lehet majd számítani. További szép estét és jó szórakozást a mia fejezetekhez!
 

 

 

Az a kor

2018.11.07. 17:41, jibraB

Elnézést ezért a hatalmas kimaradásért, de igyekszem pótolni a héten mindent. Ma is több mindennel szeretnék jelentkezni. Első körben itt van a Sukitte ii na yo. 53. fejezete. A mai nap pedig még jelentkezem.
 

 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be