Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Az eső elált

2018.11.07. 17:49, jibraB

Elkészült a Kaichou wa Maid-sama! 28. fejezete. A többi munkát asszem holnapra hagyom, de tuti több mindenre lehet majd számítani. További szép estét és jó szórakozást a mia fejezetekhez!
 

 

 

Az a kor

2018.11.07. 17:41, jibraB

Elnézést ezért a hatalmas kimaradásért, de igyekszem pótolni a héten mindent. Ma is több mindennel szeretnék jelentkezni. Első körben itt van a Sukitte ii na yo. 53. fejezete. A mai nap pedig még jelentkezem.
 

Kuzu no Honkai ~ END

2018.10.13. 21:05, jibraB

Dupla fejezettel zárnánk a Kuzu no Honkai-t. Úgy gondolom elég jó időt futottunk vele mindannak ellenére, hogy volt kispadon is. Legyen még sok ilyen projektünk! Egyelőre, hogy lép-e a helyére valami azt nem tudom még, de ha más nem akkor valami kispados projektünket megpróbáljuk feléleszteni. Jó szórakozást a befejezéshez!
 

 

Érintés

2018.10.07. 07:48, jibraB

Egy pöppet megcsúsztam, de itt van amit tegnap szerettem volna. Újabb 2 fejezet készült ez a Kuzu no Honkai-ból, ami azt jelenti, hogy már csak 2 fejezet és vége. Ha valami beesik, akkor azt ma még hozom!


 

 

Soha nem kellett volna találkoznunk

2018.10.06. 09:26, jibraB

Nem túl sok mindennel tudok szólhálni a hétvégén, de azért van pár apróság. Egész gyorsan el is készült az Ojousama no Untenshu  2. fejezete. Ez tölthető is és a mai nap még jelentkezem.


 

 

Digitális szerelem

2018.09.24. 07:34, jibraB

Elkészült újabb 3 fejezet a Kuzu no Honkai-ból és ezzel a 3 fejezettel neki is vágunk az utolsó kötetnek. Úgy hogy már csak pár fejezet és befejeződik a manga. Addig is jó szórakozást hozzá!


 

 

Az átlépet vonal

2018.09.23. 21:38, jibraB

Végül csak megcsúsztam, de azért még így is megkapjátok az L-DK 67. fejezetét. Még egy frisst a mára beterveztem, de azt most már csak reggel kapjátok meg. Addig további szép estét!
 

Címkék: L DK Manga

Csak egy porszem

2018.09.23. 14:30, jibraB

Most nem kellett olyan sokat várni a Queen's Quality folytatására. Úgy hogy tölthető a 3. fejezet, ééés még mindig lehet számítani rám a mai nap folyamán.

 


 

Ojousama no Untenshu ~ START

2018.09.23. 12:24, jibraB

És ha már van egy befejezésünk, akkor kezdjünk is neki egy újnak. Nem kell aggódni most nem egy véget nem érő shoujoba kezdünk bele. Az Ojousama no Untenshu csak egy 2 kötetes kis szerelem bomba. Úgy hogy remélhetőleg nem húzzuk évekig. Jó szórakozást ehhez a kis újdonsághoz és ma még jövök!


 

 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be