Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Utazás a halál partján

2017.10.27. 22:32, jibraB

Meg is érkezett az Owari no Seraph 44. Fejezete. Így neki is tudunk vágni a 12. kötetnek. Jó szórakozást hozzá!

 
 

Egy kis extra

2017.10.25. 20:18, jibraB

Hosszú kimaradás után itt van egy kis extra fejezet a Watamote-ból. Kőkemény 3 oldal számítsatok, de hát jobb mint a semmi. Jó szórakozást hozzá!

  

Címkék: watamote manga

Yamaguchi Kenji-kun

2017.10.24. 18:57, jibraB

Ismét új szerkesztőhöz került a Tonari no Kaibutsu-kun, de nem adjuk fel, folytatjuk XD Úgy hogy jó szórakozást a kövi fejezethez :D És tudjátok, hogy mi a durva, hogy nem kellett a friss szöveget átírnom, a legutóbbinál is ugyan az volt :'D

 

 

Ahol minden elkezdődik

2017.10.23. 23:56, jibraB

Meg is érkezett az Owari no Seraph 43. Fejezete. Ezzel a fejezettel pedig végeztünk is a 11. kötettel. Hamarosan kezdünk neki a 12-nek ;) Addig is jó szórakozást hozzá!

  

Küzdelem

2017.10.22. 17:09, jibraB

Már itt is van a Btooom! következő fejezete, amivel neki vágunk a 12. kötetnek. Remélem örültök neki ;) Na de jó szórakozást hozzá!


 

 

 

Címkék: Btooom Manga

Kiseijuu ~ END

2017.10.20. 20:59, jibraB

Egy újabb mérföldkő az oldal életében, hogy ismét egy mangát helyezhetünk a befejezettek közé. Ez pedig nem más mint a Kiseijuu. Emlékszem nem keveset kellett vele győzködni, de végül örülök, hogy felkaroltuk és befejeztük ezt a művet. Remélem ti is örültetek neki és most már csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy jó szórakozást a befejező fejezethez. :)


 

Címkék: Kiseijuu Manga

Sanguinem végzete

2017.10.19. 20:47, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 42. Fejezete. Ezzel a fejezettel pedig végre teljesen belevetjük mangunkat az újdonságokba. Így remélhetőleg minden egyes fejezet még értékesebb lesz számotokra :) Jó szórakozást!

 


 

Munka

2017.10.18. 18:23, jibraB

Elkészült a Nisekoi 38. fejezete. Sajna nem sikerült tartanunk a beígért tempót ^^" Ezért bocsi, de igyekszünk vele haladni :)

 

 

 

Címkék: Nisekoi Manga

Haláljátszma

2017.10.17. 15:04, jibraB

Kicsit megcsúsztunk a folytatással, de ahogy látjátok nincs elfelejtve a Btooom!. Sajna szerkesztő problémákba ütköztünk már az elején, de úgy néz ki, hogy végre megoldódott. Egyelőre továbbra se lesz villám tempó, de sokkal jobban fog haladni.
 


 

Címkék: Btooom Manga
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be