Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Vissza kell mennem, Vau!

2017.03.17. 22:12, jibraB

Ismételten gondjaim vannak a feltöltéssel. Most nettel vagy a Megával vannak gondok, de egyszerűen nem akarja adni magát. Kb 1 nap alatt csak a Carnivorous Princess Yegrinna-t sikerült feltöltenem. Pedig vár még itt más is feltöltésre. Most ismét próbálkozom, de most is hasonló gondok vannak. Nem hogy felfele menne az a százalék számláló, hanem vissza fele :'D Nem is értem. Remélhetőleg azért javul a helyzet. A CPY-hez pedig még annyit fűznék, hogy ezzel befejeztük a 4. kötetet és neki vágunk az utolsónak ;) Úgy hogy jön az utolsó hajrá.

Önvédelem

2017.03.15. 19:51, jibraB

Közel egy évet kellett várni, de folytatjukMikami Sensei no Aishikata -t. Nem mondom azt, hogy hippet-szuper gyorsak leszünk ez után ezzel a projekttel, de igyekszünk gyakrabban jönni vele :)

 

 

 

32. fizetség

2017.03.14. 22:32, jibraB

Végre a mai nap folyamán már érkeztek be munkák :D Úgy hogy itt is van a Zombie-Loan 32. Fejezete. Most még pár napra van frissünk, úgy hogy újra lehet figyelni az oldalt ;)

 


 

Címkék: Zombie Loan manga

REngeteg új faj érkezne a galériába, ugye?

2017.03.08. 20:28, jibraB

Elkészült az Arachnid 16. fejezte és ezzel neki kezdünk a 4. kötetnek ;) Szépen haladunk ezzel is. Jó szórakozást hozzá.


 


 

Címkék: arachnid manga

Az a Komornyik Felháborodott

2017.03.07. 22:12, jibraB

Megint kicsit régen, de nem is nagyon tudtam volna mit hozni. Viszont most itt vana Kursohitsuji 94. fejezete. Holnapra pedig még van valami, úgy hogy tessék várni ;)


 

 

Címkék: Kuroshitsuji manga

A második lélekharang

2017.03.03. 00:06, jibraB

Ilyen is régen volt, hogy én még éjfél környékén ide toljam a képem, hogy frisst hozzak, de ezt is megéltük újra. Úgy hogy jöjjön az éjszakára egy kis horror, mert elkészült a Corpse Party - Blood Covered 8. fejezte. Ezzel pedig kész a 2. kötet ;) 

A Nap Lovag tökéletes terve

2017.03.01. 11:30, jibraB

Ma korai frisst kaptok, mert kitudja mi lesz még velem ma. Úgy hogy tölthető a  Legends of the Sun knight 11. fejezete. Jó szórakozást hozzá ;) 


 

 

 

Vihar közeleg

2017.02.28. 21:49, jibraB

Kicsit későn, de csak ide értem. Ráadásul egy régen látott kedvenccel, az Akagami no Shirayukihime -nek a 30. fejezetével jelentkeznék :D Ezzel pont a 8. kötetnek kezdünk neki ;) Most már remélhetőleg visszatérünk itt is a gyakrabbi kiadáshoz.

 

 

Kiseki-ou doboza

2017.02.27. 19:02, jibraB

A hétvége megint nem sikerült. ^^" De elkészült az Owari no Seraph 21. fejezete, így most már ez is tölthető. És most talán már van nálam annyi fejezet, hogy a hét minden napján tudjak szolgálni nektek valamivel, úgy hogy jó kis hetünk lesz ;)

 

 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 

  
  

 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be