Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Extra

2018.04.25. 22:33, jibraB

Egy kicsit nosztalgiázhatnak páran. Ugyanis anno valahogy kihagytunk egy extra fejezetet a Carnivorous Princess Yegrinna-ból. Most ezt sikerült pótolni. A moduljában már frissítettem a 3. kötetet, úgy hogy csak így, külön most itt élesben megkapjátok a fejezetet. Jó szórakozást hozzá!

14.5 Fejezet Letöltése


 

Folytonos sötétség

2018.04.24. 17:58, jibraB

Elkészült a Kamisama Hajimemashita 44. fejezete. Gondolom már vártátok páran, úgy hogy jó szórakozást hozzá!

 


 

 

Egy romantikus város utcái

2018.04.23. 22:29, jibraB

Szerencsére érkezett be pár fejezet a hétvégén, így a héten eltudlak benneteket látni frissel. Kezdjük a hetet egy Kuzu no Honkai -el. Ez már a folytatás, úgy hogy vissza lehet térni a 4. kötethoz. További szép estét!

 


 

SLH ~ END

2018.04.19. 16:27, jibraB

Ez a manga is nagyon megszenvedte a szerkesztő hiányt., plusz hogy még nem is tartozott a könnyű szerkesztésűek közé még rátett egy lapáttal. De végre közel 4 év után sikerült befejezni az SLH -t. Az mangát és az utolsó fejezetet a befejezett mangák között megtaláljátok. Jó szórakozást hozzá!


 

 

Címkék: SLH Manga

Bárhogy is

2018.04.17. 21:58, jibraB

Ma is kicsit későn, de úgy gondolom még időben hoztam meg nektek a dupla fejezetes Minamoto-kun Monogatarit. A holnapi napra még van egy fejezetem, aztán kifogytam a frissből ^^" Na de addig is jó szórakozást!

 


 

Égből pottyant

2018.04.16. 23:46, jibraB

Szokásos a helyzet, mondtam, hogy lesz friss aztán mégsem. De most itt ezen a kései órában meghoztam a Kaichou wa Maid-sama! 26. fejezetét. További szép estét!

 


 

Nyaú, Nyaú Oratórió

2018.04.14. 17:53, jibraB

Kicsit vissza kanyarodunk a Kuzu no Honkai-nál, mert véletlenül kifelejtettem a 16.5 fejezetét, ami még a 3. kötethez tartozik. Úgy hogy ezt még ott keressétek, de nem kell aggódni ez csak egy kis extra, így nem maradtatok le semmiről. Jó szórakozást hozzá! 

Shuu barátnője

2018.04.14. 09:48, jibraB

Még maradt nálam 1-2 fejezet, úgy hogy a hétvégén még tudok mivel jelentkezni. Kezdésnek itt van az L-DK 62. fejezete. Ma még igyekszem jönni.

  

Címkék: L DK Manga

Szükség

2018.04.11. 21:34, jibraB

Így estére hoztam nektek egy Sukitte ii na yo. fejezetet és ezzel a fejezettel neki látunk a 12. kötetnek. Jó szórakozást hozzá és a holnapi nap is igyekszem jönni valamivel.


 

 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be