Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Csak egy porszem

2018.09.23. 14:30, jibraB

Most nem kellett olyan sokat várni a Queen's Quality folytatására. Úgy hogy tölthető a 3. fejezet, ééés még mindig lehet számítani rám a mai nap folyamán.

 


 

Ojousama no Untenshu ~ START

2018.09.23. 12:24, jibraB

És ha már van egy befejezésünk, akkor kezdjünk is neki egy újnak. Nem kell aggódni most nem egy véget nem érő shoujoba kezdünk bele. Az Ojousama no Untenshu csak egy 2 kötetes kis szerelem bomba. Úgy hogy remélhetőleg nem húzzuk évekig. Jó szórakozást ehhez a kis újdonsághoz és ma még jövök!


 

Legend of the Sun Knight ~ END

2018.09.23. 10:13, jibraB

Bocs, hogy így az elmúlthetekbe marha szarul jönnek a fissek, de nehezebben fértek most bele az időmbe ezek a dolgok. Viszont ma tuti, hogy több frisst is kaptok. Kezdésnek itt van egy befejezés a Legend of the Sun Knight 20. fejezete, azaz az utolsó. Végre ezt is letudtuk :) Akkor ne feledjétek ezt már a befejezettek közt keressétek és ma még jövök!


 

Még nem igaz szerelem

2018.09.17. 22:25, jibraB

Végül nem jött össze amit a mai napra beterveztem, de azért még ide pofátlankodok egy tripla adag Kuzu no Honkai-al. Holnapra már nem ígérek semmit, ha sikerül időben végeznem, akkor hozok egy befejezést ;)
 

 

 

Döntsük romba a tervét

2018.09.16. 22:46, jibraB

Bocsi a nagy kimaradás miatt, de most így estére beestem egy nagy kedvenccel a Dengeki Daisy 56. fejezetével és még a hétfői napon is várható pár fejezet. További szép estét! 


 

 

Címkék: Dengeki Daisy Manga

A szolgák célja

2018.09.03. 07:18, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 70. fejezete. A mostani hétvégén pedig tényleg igyekszem normális adaggal jelentkezni. Főleg a kegyetlen iskola kezdés miatt is. Úgy hogy kitartás az újabb iskola évhez! 


 

 

Elhagyatott hajó

2018.09.02. 22:12, jibraB

Bocsi, hogy megint nem jött össze, de pár embernek kárpótlássul itt van a Kuzu no Honkai-ból tripla adag fejezet. Reggel még szerintem munka előtt hozok egy frisst. Addig is további szép estét!


 

 

Én, meztelenül

2018.09.01. 15:32, jibraB

Ismét egy kicsit rég látott kedvenc tér vissza, és egyből dupla fejezettel az L-DK. Még a további frissek nem tudom hogyan lesznek, lehet ma még jövök, de az is elképzelhető, hogy a többi holnap érkezik. Addig is jó szórakozást!
 

Címkék: L DK Manga

Mindenki magányos

2018.08.30. 08:13, jibraB

Újabb két fejezet érkezik a Kuzu no Honkai-ból Ezzel kész is a 6. kötet és valószínűleg a hétvégén állunk is neki a 7. kötetnek, ami már az utolsó előtti. Jó szórakozást hozzá és kitartás a naphoz!


 

 

 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be