Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Az ítélet napja

2017.02.01. 17:15, jibraB

A mai napra egy Rainbow fejezettel kedveskednénk. A héten több rossz linket is javítottam, úgy hogy ha még maradt volna, akkor jelezzétek itt nyugodtan és javítom, de nem igazán kéne már lennie ;) Mondjuk animéknél lehetnek, mert azokat még nem néztem végig ^^"

 

 

Címkék: rainbow manga

Vassalord. START

2017.01.31. 18:02, jibraB

Ígértem még egy új manga projektet, ami kicsit megcsúszott, de végre elkészültünk az első fejezetével :D Ez a Vassalord. amit a No Sub No Life csapatával viszünk közösen. Elég régóta hevert a tervezett projektek között, úgy hogy nagyon örültünk neki, hogy végre neki kezdhettünk. Habár így is közel 1 évig húztuk a kezdését XD De a lényeg, hogy elkezdtük. Jó szórakozást hozzá.

 

Címkék: vassalord manga

Szabadulás és szerelem

2017.01.30. 13:55, jibraB

Jelentem élünk, mindenki meg van! A frissek hiánya több tényezőn is alapult. Nem igazán lett volna mit kirakni. Jelenleg is három mangából van nálam fejezet. Elég sok munkám volt, így idő hiányában nem tudtam gép közelbe jutni. A múlthéten pedig megbetegedtem és igyekezetem kifeküdni, ami nem sikerült, de már aktívkodom. Úgy hogy a hetet kezdeném a Finderrel, dupla fejezettel. Előre is elnézést a 30. fejezetben lévő vízjelekért. Most nem volt arra kapacitásunk, hogy megoldjuk ezt a problémát. A szerkesztője nem érezte elég képzetnek magát, hogy ekkora visszarajzolásokat szépen megtudjon oldani. Tényleg elég nagyok és többnyire kegyetlen rossz helyekre tették, ami nagyon időigényes lett volna, hogy átadjam másnak. A jövőben lehetséges, hogy kijavítjuk majd, de jelenleg ezzel kell beérnetek.

Ninako17 volt olyan rendes és leszedte a vízjeleket. Úgy hogy aki gondolja az töltse le újra :D

Címkék: Finder manga

Pótolhatatlan vagy a számomra!

2017.01.18. 21:32, jibraB

Ma egy dupla fejezetes Arachnid-al jelentkezem. Ezzel befejeztük a 3. kötetet :D A holnapi napra még van egy db mangám, úgy hogy holnap még jövök ;)


 

 

Címkék: arachnid manga

A 13. szoba

2017.01.17. 21:31, jibraB

Elnézést ezért a hatalmas kimaradásért, de igazából nem nagyon volt mit kiraknom. Most ez ilyen halott időszak. Szerencsére csurrant-cseppent pár fejezet. Visszatérésnek itt van a z SLH 13. fejezete, amivel neki kezdünk a 4. kötetnek ;) Jó szórakozást hozzá.


 

 

Címkék: SLH manga

A Nap lovag létének értelme

2017.01.06. 22:49, jibraB

Elkészült a Legends of the Sun knight 10. fejezte. Ééés lehet, hogy pár dolog csúszik, amit a hétre megígértem, mert nem tudom, hogy hogyan leszek a hétvégén :'D De ha más nem akkor majd jövő héten :P


 

 

NEm vagyok kedves

2017.01.05. 18:44, jibraB

Egy elég rég látott Kamisama Hajimemashita fejezettel jelentkeznék ;) Kicsit azért aktívkodtam a a napokban, mert megcsináltam az összes kötet borítót a letöltésekhez a befejezet mangáknál. Azért nem volt kevés és még az a szomorú, hogy meg is kell csinálnom. És persze itt még nincs is vége a dolgoknak. :'D


 

Kuzu no Honkai ~ START

2017.01.04. 18:01, jibraB

Ezennel lerántom a leplet az első új manga projektünkről. Ez a Kuzu no Honkai, és egyből kezdésnek 4 fejezetet kaptok. Cickány keresett meg minket ezzel a művel, hogy mit szólnánk hozzá? Én meg persze hogy nem tudtam ellenálni neki XD Egyébként az idén indul belelő anime is ;) Ezt nem tudom megígérni, mert a helyemre egyelőre nincs jelentkező én meg nem érzem azt hogy újra lendületbe tudnék jönni. Ígértem még egy új projektet és az is tuti, hogy a héten érkezik. Addig is vessétek bele magatokat ebbe a jó kis sienen műbe. 

Orochi, alászáll a világba

2017.01.03. 21:02, jibraB

Elkészült a Donten ni Warau 20. Fejezete ^^ És a holnapi nap érkezik az egyik új projektünk ;) Addig is jó szórakozást.

 

 

 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 

  
  

 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be