Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Ajtó a Kamaszkorba

2018.06.10. 19:28, jibraB

A mai nap zárása ként pedig itt van a mostanában megszokott dupla fejezetes Owari no Seraph. Viszont már csak 1 fejezettel vagyunk lemaradva, így a dupla fejezeteknek is vége és így hamarosan átlépünk a havi kiadáshoz. Igyekszünk azzal a 1 fejezettel is ;) További szép estét!

 

 

Üdvözlünk az X-Dimenzióban

2018.06.10. 16:19, jibraB

Itt is van a Kuzu no Honkai kövi 2 fejezete. Jó szórakozást hozzá! Egy dupla fejezetes friss pedig még várható ;) 

 

Haladni tovább előre

2018.06.10. 13:15, jibraB

Elkészült a Sukitte ii na yo. 46. Fejezete. Ééés ma még várható több fejezet.


 

 

 

Álom vagy varázslat?

2018.06.10. 09:07, jibraB

A mai napot kezdeném egy olyan mangával ami több mint 2 évig csücsült a kispadosok között. Most végre újra folytatjuk a Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji-t. Gondolom már nem 1-2 ember várta, hogy újra neki fogjunk. :D Jó szórakozást hozzá és a mai nap még várható több friss is. 

Dutyiban

2018.06.09. 22:24, jibraB

Múlthéten végül csak az OnS-t hoztam, de most igyekszek jobban teljesíteni a hétvégén, főleg hogy érkezett be több friss is. Ma estére hoztam nektek egy dupla fejezetes Kamisama Hajimemashita-t.  A holnapi nap pedig igyekszem több frissel jönni. ;) 

Nem ember

2018.06.03. 08:26, jibraB

Végre hétvége, így várható pár friss. Első körben itt van egy dupla fejezetes Owari no Seraph. Így már csak 3 fejezet és beérjük az angolokat és valószínűleg ezzel a hivatalos magazinos kiadást is. De addig is jó szórakozást hozzá és ma még jelentkezem.

 

 

Embernek lenni

2018.05.27. 15:13, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 62-63. Fejezet. Úgy hogy gondolom boldogság van, hogy dupla fejezetet kaptok. És ezzel a fejezettel be is fejeztük a 16. kötetet, ami azt jelenti, hogy innentől a magazinos kiadásból dolgozunk. Na de a lényeg, hogy jó szórakozást hozzá!

 

 

Az a Komornyik oktat

2018.05.27. 09:10, jibraB

Vasárnapra sikerült összekapnom magam, úgy hogy ma kaptok pár fejezetet. Első körben itt van  a Kuroshitsuji 119. Fejezete. Jó szórakozást hozzás és akkor ma még jövök!


 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Én kedvelem

2018.05.20. 22:29, jibraB

Elnézést ezért a nagyobb kimaradásért, de az életembe most egy elég radikális változás következett be. Egyelőre időben elég korlátozott leszek még pár hétig, remélhetőleg tényleg sikerül valamennyire helyre hozni az életem :'D De ezzel nem traktállak benneteket, csak jelzem, hogy zárás nem lesz, csak a nagy üresjáratok lesznek majd ez miatt. Habár így sem állnak tornyokban nálam a frisselésre váró mangák, hisz ez a vizsgák és a érettségik miatt érthető. Azért egy kis jó hír, hogy egy rég kispadra került mangák újra az aktívak közé került. Ez a Kamisama Gakuen @ Armeria, ráadásul dupla fejezettel kezdünk neki a folytatásnak. Egyébként ezzel egy új manga szerkesztőt is köszönthetünk a csapatban Macesz személyében. Jó szórakozást hozzá és ha holnap beesik valami, akkor azt hozom.

 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be