Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Eltűnt démonok parádéja

2020.04.11. 22:29, jibraB

Elkészült a Barajou no Kiss 23. fejezte. Ezzel teljes az 5. kötet, ami egyben is tölthető most már. Jó szórakozást  az aktuális fejezethez!

 

Láthatatlan ellenfél

2020.04.11. 22:11, jibraB

Pár napja érdeklődtek a Btooom! felől, hát tessék itt van a 68. Fejezete. Hamarosan érkezhet hozzá a következő fejezett, de addig is jó szórakozást hozzá ;)
 

Címkék: Btooom Manga

A két démon

2020.04.07. 23:08, jibraB

Még gyors itt van a Owari no Seraph 83. fejezete. Jó szórakozást


 

Üzenet a bátyámtól

2020.04.07. 20:58, jibraB

A Dengeki Daisy-ből is elkészült egy fejezet, pontosan a 63. fejezet. Most már csak 3 kötet és vége a mangának. Remélhetőleg idén már sikerül befejezni :') 


 

 

Címkék: Dengeki Daisy Manga

Lezárni az összes kaput

2020.04.03. 09:30, jibraB

Sziasztok! Ismét egy nagyon  réglátott mangát folytatunk. Az Akagami no Shirayukihime mangájának elérhető a 35. Fejezete. Remélhetőleg most már ezzel is sokkal gyakrabban tudunk jelentkezni. Jó szórakozást hozzá!
  

Kedvellek, te Bolond

2020.03.26. 23:13, jibraB

Ismét a Sukitte ii na yo. van terítéken, ráadásul dupla Fejezettel. Lehet hogy Home office van, de sok mindenkinek még így is szívás, de azért igyekszünk jelentkezni ezekben a kissé feszültebb időszakban. De addig is jó szórakozást ehhez a mangához.
 


 

Nem vagyok az a menő srác

2020.03.19. 22:10, jibraB

A Sukitte ii na yo. 55. Fejezetére borzasztó, de több mint egy évet kellett várnotok. Már nincs hátra túl sok fejezet belőle, így nagyon remélem, hogy most már hamarosan ezt is befejezzük :)


 

 

Az a Komornyik szállít

2020.03.09. 22:07, jibraB

Tudom elég szomorú, hogy majdnem egy évet kellett várni a Kuroshitsuji 124. fejezetére, de végül csak megtörtént ^^".Egyébként jó hír, hogy a következő fejezet már a szerkesztőnél van, így tuti, hogy a következőre nem kell ennyit várni. ;) Jó szórakozást hozzá!

 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Mahiruno-yo

2020.03.04. 22:22, jibraB

A mai napot pedig zárnám az Owari no Seraph 82. fejezetével. Egyelőre ennyi lenne, ahogy beesik valami hozom is ;) Addig is jó szórakozást

 

 
 
 
 
 
 

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 

 
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be