Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Egy hirtelen fordulat

2017.05.07. 11:11, jibraB

Egy nagyon régi projektünket vesszük újra elő. Kb három és fél évet kellett rá várni, de folytatjuk a Mahouka Koukou no Yuutousei-t. Egyelőre ez sem lesz túl gyors projekt, de legalább folytatjuk :)

 


 

Nem tudok ellenállni

2017.05.05. 23:12, jibraB

Nagy szünet után folytatjuk a Bukiyou na Silent-et. Sajnos így sem élvezhetitek túl sokáig, mert nincs hozzá anyagunk :( De azért még várható belőle friss. Jó szórakozást hozzá.

 


 

Karácsony

2017.05.04. 19:17, jibraB

Ismét új szerkesztőhöz került a Tonari no Kaibutsu-kun, de nem adjuk fel, folytatjuk XD Úgy hogy jó szórakozást a kövi fejezethez :D

 

 

 

A képzelet fala

2017.05.03. 22:08, jibraB

A mai nap zárásaként itt van az L-DK 57. fejezete, amivel neki ugrunk a 15. kötetnek. Sajna már csak két fejezet és ismét beérjük az angolokat, úgy hogy élvezzétek :) Szép álmokat!
  

Címkék: l dk manga

Köszönöm, hogy szeretsz...

2017.05.03. 20:05, jibraB

Elkészült a Sukitte ii na yo. 39. fejezete. És mivel egész időban vagyok ma, ezért a mai nap ég várható friss ;)
 

 

 

 

Amikor integet a tavasz

2017.05.02. 21:07, jibraB

Bocsi a kimaradásért, de engem még a hosszú hétvége alatt is dolgoztattak :'D Viszont most itt van a Hetenkou Yuugi 103. fejezete, amivel beértük az angolokat. Nem tudom, hogy mikor lesz belőle új fejezet mivel már több mint egy éve nem adtak ki belőle új fejezetet :S Úgy hogy ez egyelőre áll a projekt.


 

 

Parazita

2017.04.28. 19:18, jibraB

Elérhető a Kiseijuu 55. fejezte és már csak 9 fejezet van hátra a mangából ;) Remélhetőleg minél hamarabb megleszünk vele, hogy végre ezt is letudjuk, illetve hogy a többi mangánkra több idő jusson ;)


 

 

Címkék: manga kiseijuu

Minden megy tovább

2017.04.27. 20:59, jibraB

Jelentem sikeresen haza értem a messzi Kínából. Már kedden itthon voltam, de akkor még nagyon nem voltam képben a sok repülőúttól, másnap pedig már mentem is dolgozni, de még akkor is nagyon fáradt voltam, viszont mára már helyre rázódtam :D Úgy hogy jöhetnek is a frissek ^^ Kezdésnek jöjjön egy Rainbow fejezet. Jó szórakozást hozzá ;)


 

Címkék: Rainbow manga

Felnőtt szerelmi élet

2017.04.17. 22:52, jibraB

A mai nap utolsó frisse pedig egy tripla adag L-DK. Remélem ezzel úgy ahogy de kihúzzátok, már csak azért, mert most egy hétig friss hiány lesz. Holnap utazom el Kínába. Annyira kemény azért még nem vagyok, hogy még ott is nyomjam nektek a frisseket. Úgy hogy leghamarabb jövő hét kedden, de mivel pontosan nem is tudom a sok időeltolódás miatt, hogy mikor érek haza, így legkésőbb szerdán. Ha valakinek valami gondja akad esetleg abban sem vagyok biztos, hogy majd tudok segíteni, mert elmondások szerint nem valami jó a net kint. Viszont ha úgy adódik, akkor Instázni szerintem fogok, úgy hogy aki kíváncsi az esetleg követhet rajta. :) Addig is legyetek jók és igyekszem vissza hozzátok ;)

Címkék: L DK Manga
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 

  
  

 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be