Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

ANIMAGAZIN:MEGJELENT A 36.SZÁM

2017.03.30. 21:59, CHINAMI
hír,magazin

Újabb számmal örvendeztetett meg minket az AniMagazin csapata, itt van ugyanis a lap 36.száma. Ez a szám márcsak azért is különleges mivel a magazin 6 éves fenállását ünnepli amihez csak gratulálni tudunk :). A címlapról máris a Chain Chronicle köszön vissza de tartalomban sem akad hiány. Többek között cikket találunk az említett animéről de terítékre kerül a nemrég lezárult Masamune-kun no Revenge című anime is. A tavaszi ajánló is szerves része természetesen a lapnak, de például olvashatunk az Alter Fate figurákról. A magazin a jeles alkalomból felmérést is indított amit a tartalommal együtt a bővebben gombra kattintva találtok meg.


 

Az igazságosság fenntartása a Nap Lovag létének alapelve

2017.03.29. 22:38, jibraB

Megint későn estem be, de elérhetővé vált a  Legends of the Sun knight  kövi fejezete, amivel befejeztük a 3. kötetet :) Már csak kettő van hátra :P


 

 

 

Nincs mit mondani

2017.03.28. 21:38, jibraB

Mint a címben nekem sincs nagyon mit mondanom, kivéve azt, hogy jó szórakozást a Rainbow 14. fejezetéhez. :)

  

Címkék: rainbow manga

34. Fizetség

2017.03.27. 20:27, jibraB

El is készült a  Zombie-Loan kövi fejezete :) Jó olvasását hozzá. Nagyon gáz, hogy nem tudok más ide írni, úgy hogy legalább ezzel is telik a bejegyzés XD

 


 

Címkék: zombie loan manga

Az a Komornyik Csalódott

2017.03.26. 21:51, jibraB

Kicsit későn, de végül csak ide értem, és hoztam is magammal egy Kuroshitsuji fejezetet :D A jövő hetem, ha minden igaz kicsit sűrűbb lesz, de ha tényleg normális időben érkezem haza, akkor jövök :)


 

 

Címkék: kuroshitsuji manga

Nem adom oda Sakurát...

2017.03.25. 21:54, jibraB

Estimesének hoztam nektem egy Kaichou wa Maid-sama! fejezetet ^^ A holnapi nap is igyekszem jönni, ha már nekem a hétvégék olyan nehezen mennek friss tekintetében :'D

 


 

Gyilkos

2017.03.24. 11:18, jibraB

Ismét korán sikerült jönnöm, úgy hogy mire végeztek a suliban vagy munkábban már olvashatjátok is a Rainbow kövi fejezetét :D Jó olvasást ;)

  

Címkék: rainbow manga

Egy gyengéd karácsony

2017.03.23. 10:24, jibraB

Egy kis délelőtti friss az egyik rég látott kedvencből, a Sukitte ii na yo.-ból. Remélem boldogság van a fanoknak. Kicsit megpiszkáltam a szerkit, így remélhetőleg most már aktívabb lesz a manga ;)

+ Elfelejtettem megemlíteni, hogy az előző fejezetben maradtak üres bubik, illetve egy angol oldal is. Ezeket időközben javítottuk, tehát aki úgy gondolja töltse le újra ;)
 

A tél úgy is eljön

2017.03.22. 19:51, jibraB

Elkészült a Chihayafuru 2. fejezete. És igazából más hasznos infóm nincs számotokra, úgy hogy jó szórakozást hozzá.
 

 

 

 

Címkék: Chihayafuru manga
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 

  
  

 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be