Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Projekt Lista

2018.02.20. 22:15, jibraB

Gondolom a többség már észre vette, hogy külső változás történt a projektek listázásában. Már nagyon itt volt az ideje többek között ennek is. Rengetegen variáción gondolkodtam. Egyszerű legyen mégis mutatós és persze ne kelljen magyarázni a működési elvét. Remélem a többségnek tetszik vagy ha nem is akkor elvan vele. Következőnek majd a művek saját modulján belül akarom rendbe tenni az infókat. Ezután valószínűleg pedig az animék részeinek a listázásán fogok változtatni. Szépen lassan csak eljutok odáig, hogy felkészítsem az oldalt az új külsőre. Jó lenne végre idén végezni, de én már nem ígérek semmit :'D Ha valamilyen észrevételetek vagy kifogásotok van az új lista külsővel kapcsolatban írjatok. De persze a megerősítés is jöhet, hogy rendben van a dolog :)

Címkék: Oldal 2018 Projekt

A szent Lovag titka

2018.02.20. 21:58, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph következő 2 fejezete. Remélem nagy a boldogság a dupla fejezet miatt ;) A holnapi nap is igyekszem! További szép estét!

 


 

Az a Komornyik figyel

2018.02.19. 21:43, jibraB

Elkészült a Kuroshitsuji 115. fejezete. Ezzel a fejezettel pedig neki esünk a 24. kötetnek. A holnapi nap pedig számíthattok egy dupla frissre.

  

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Én is felnőtt vagyok

2018.02.18. 22:27, jibraB

A mai nap zárása ként pedig itt van egy Tsubakikan no Utsukushisugiru Garçon fejezet. Remélem elégedettek voltataok a mai adaggal. További szép estét!

 


 

A tiszta szerelem téveszméje

2018.02.18. 21:24, jibraB

Most kivételesen "csak" egy Kuzu no Honkai fejezetet kaptok, de gondolom ez nem akkora gond. És még egyszer a mai nap számíthattok rám :)

 

 

 

Csak téged nézni

2018.02.18. 18:22, jibraB

Itt van a Kaichou wa Maid-sama! 23. Fejezete. Úgy érzem ez most hippes sebességgel érkezett, az eddigi tempóhoz képest XD Úgyan így igyekszünk a többivel is. Ma pedig még mindig várható friss.
 

Watashi no Ookami-kun ~ END

2018.02.18. 16:19, jibraB

Elkészült a Watashi no Ookami-kun utolsó fejezete is. Tehát most már a befejezett mangák között keressétek. ÉS akkor ma még számíthattok rám ;)

 

 

 

Bátyó

2018.02.18. 12:48, jibraB

Elnézést a kimaradt napokért, de cserébe ma kaptok bőven fejezetet. Első körben egy rég látott kedvenc a Sukitte ii na yo. Új szerkesztőt kapott, így valószínűleg már gyorsabb lesz a tempó. Ma még jövök!

 


 

A Nap Lovag és Grisia

2018.02.15. 22:36, jibraB

Elkészült a Legend of the Sun Knight 16. fejezete. Ezzel befejeztük a 4. kötetet, így hamarosan neki kezdhetünk az 5. kötetnek, ami egyben az utolsó is. De addig is jó szórakozást hozzá!

 


 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be