Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Adjunk bele mindent

2014.03.10. 17:38, jibraB

Elnézést a kimaradásért, de teljesen kifogytam a mangákból :( Igaz animét hozhattam volna, de úgy volt hogy hétvégén itthon sem leszek egy fuvar miatt, ami végül áttolódott erre a hétvégére. Viszont a héten biztosan dupla anime friss lesz. És szerencsére a hétvégén kaptam pár fejit :) A mai nap frisse a Sukitte ii na yo. 30. Fejezete ^^ Ilyenkor mikor friss mentes napok vannak mindig több frissel jövök egy nap, de mivel nagy hiány van inkább most raktározok. Úgy hogy legközelebb a holnapi nap jövök ;)  
 

J-Stars Victory VS végső előzetes

2014.03.10. 14:58, GOKUVSVEGITA
Sírjunk együtt emberek! Viccet félretéve kiadtak egy végső előzetest a játéknak, ami szépen be is mutatja azt. Egy majdnem 13 perces videót kapunk, viszont mindent megnézhetünk a videóban. :D Láthatjuk az összes karaktert, és még jobban sajnálkozásra adja az ember fejét… 
 
 
 

Új Itachi figura!

2014.03.08. 13:04, GOKUVSVEGITA

Már tervezés alatt ál, de eddig képeket nem közölnek róla, de most láthatunk végre egy képet, ahol a Susanno kezét nézhetjük meg. Magam figura gyűjtő vagyok, de egy ilyen figurát nem tudnék megvenni. Az én árkategóriám: Bandai, PVC figurák, Zero, Bandpresto, Toynami. Ha esetleg érdekel titeket milyen figurák is vannak forgalomba kedvenc animétekből, akkor összegyűjtök egy hírcsomagot. 

Címkék: hír itachi naruto

Naruto Shippuden Új Opening/Ending!

2014.03.07. 16:03, GOKUVSVEGITA

Már szerintem itt is volt az ideje, a Naruto Shippuden anime új openinget és endinget kap, igaz a mostani ending nem olyan rég kapuk. Ismerős csapat csinálja az endinget, azok akik a naruto shippuden ending 25-öt. A openinget pedig azok akik a Gintama opening 5-jét csinálták.

Végtelen Kereszt

2014.03.06. 15:57, jibraB

Tegnap végül nem tudtam jönni duplán. Viszont ma egy rég látott magával jövök, ami újra az aktív projektek közé került. A Vapire Juuji kai :D Eredetileg úgy volt, hogy a Love Celeb után folytatjuk, de Eleyan-nak hamarabb megjött a kedve ^^ Még egy kis változás történt a fejezeteit illetően. Kijavítottuk és lecseréltük a helyesírási hibát a manga fejezetiben :) Így remélhetőleg márhibátlan ^^ Nos jó olvasását hozzá :D 
 

Amikor a fejünket fogjuk

2014.03.06. 15:37, GOKUVSVEGITA

Magamat hazudtolnám meg, ha az első hír nem egy gameről szólna. Nem teljesen hír lesz, hanem ismertető is.

Már tavaly óta követem ennek a játéknak a híreit, vártam, hogy bejelentsék végre az eu kiadást, de nem tették. Kerestem, hogy miért???!!! Nálunk miért nem jöhet ki ez a játék???

Címkék: ps3 game Hír

Visszatértem

2014.03.05. 18:33, jibraB

Tegnap elmaradt a friss, de ezért ma biztosan dupla frisst kaptok ;) Az első frissünk a Love Celeb 33. Fejezete :D És jó hír, hogy már csak a szerkesztés van hátra a mangából, így már látható a fény az alagút végén XD Most már csak Yuubi bírja ki ezt a mangát, ha már nem kevés szerkesztőt elfogyasztott XD Na de akkor a mia nap folyamán még jövök :D  

 
 

Címkék: Love Celeb Manga

HÍREZÉS AZ OLDALON

2014.03.05. 12:25, GOKUVSVEGITA

Sziasztok.

Először is bemutatkoznék, a nevem Gokuvsvegita.
JibraB-val egy gamer oldalon találkoztunk, és végül ide is eljutottam, azaz hozzátok. Magam is anime/manga fannak tartom, kedvenc animeim; Dragon Ball z, Naruto és Naruto shippuden, One Piece, Bleach. Ezek lennének a kedvenceim. 

Általában a fansub oldalakra a tagok azért jönne, hogy megkapják a feliratokat az animejükhöz, vagy éppen a magyarra fordított mangájukat elolvasni.

De ezen oldal most megpróbál egy kicsit a közösség kiépítése felé hajolni, megpróbálok japán híreket adni nektek. JibraB remélem nem félsz attól, hogy csak gamer hírek lesznek az oldalon. :D Vicceltem, megpróbálok az animékkel kapcsolatos híreket, és más hasonló dolgokkal hírezni az oldalon. Persze animés játékokkal kapcsolatos híreket feltétlenül fogok közölni veletek.

Megemlítenék más dolgot is. Jómagamat kiképezték, mégpedig a Manga szerkesztő posztra is, a mesterem KUKURU volt. Elhúzódott a kiképzésem, de majd JibraB biztosan ad majd valamilyen manga feladatott is.

Címkék: bemutatkozás

Another END

2014.03.03. 17:37, jibraB

Elkészültünk az Another három befejező fejezetével :D Ezzel tehát vége a mangának és végre ez is mehet a befejezett projektek közé ^^ Remélem élveztétek a mangát és jó szórakozást a befejező fejezetekhez ;)


 
 

Címkék: Another Manga
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be