Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Parti és Csata

2014.02.26. 21:46, jibraB

Ahogy ígértem ma anime friss és anime frissként ismét két új részt kaptok a Makai Ouji: Devils and Realist-ből :) Most már biztos, hogy először ezt fejezzük be és csak, ha ezzel végeztünk kezdünk bele a Kamisama no Inai Nichiyoubi-be. Továbbra is dupla részenként jönnek majd belőle csak részek. Nos jó szórakozást hozzá. ^^

 
 

Fejléc

2014.02.25. 22:54, jibraB

Ma igazából semmi projekt frissel nem tudtam jönni, de ha észrevettétek a fejléc képek megváltoztak. Erre a változásra lehet a jövőben is számítani :) Az hogy milyen időközönként lesz még magam sem tudom. Nagy valószínűséggel érzésből fog menni XD Majd amikor úgy érzem, hogy itt az ideje a változásnak. Első körökben a projektjeinkből lesznek képek. Ha ezekből kifogytam, akkor a későbbiekben lehet, hogy random animék is lesznek benne, illetve attól sem tartózkodom, hogy egy más felhasznált kép újra bekerüljön. Végülis nem kopnak el, úgy hogy szerintem érthető a dolog. A holnapi nap már biztosan kaptok frisst. Ha semmi nem jön közbe, akkor anime frissre lehet számítani ;) További jó böngészést.

Címkék: Oldal Design

Énértem

2014.02.24. 20:49, jibraB

A mai napra hoztam nektek egy Ore ga Akuma de, Aitsu ga Yome de. fejezetet :D A tegnapi kiírás után érkezett be pár lelkesítő szó :) Amit még egyszer nagyon köszi ^^ Igaz még így is többre számítottam, főleg úgy hogy ha azt nézzük naponta hány ember látogat el az oldalra. Nos jó olvasást a mangához. 
 
 
 

Projekt Cucckombó

2014.02.23. 20:00, jibraB

 

Mivel egyre jobban kinyírnak az értelmetlen kérdésekkel úgy döntöttem csinálok egy kis projektösszegzést, hogy mivel mi a helyzet, illetve pár dologról, ami szerintem magáért beszél, de sokaknak mégsem esik le a dolog.
Kezdeném azzal, hogy többen kérdeznek egy bizonyos projekt felöl, hogy visszük-e vagy fel-e fog kerülni. Már maga kérdés tök fölösleges. Egyszerűen csak bele kell menni a projektekbe és már láthatjátok is, hogy mit viszünk és mit fogunk a jövőben. Úgy gondolom elég egyszerű és érthető is a dolog. A másik, hogy továbbra se kérdezgessétek, hogy mikor miből lesz újra friss. Nagyjából a Tweeteren informálódhatok, megtudhatjátok, hogy melyik projekt éppen hol tart a munkafolyamatban. Illetve nem is tudok soha pontos dátummal szolgálni, mindenkinek máshogy van ideje és kedve . De azért tegyük fel, ha hónapokról van szó és semmi infó a projektről, akkor érthető a kérdés, és természetesen ilyenkor válaszolunk is a kérdésre. Na meg tegyem hozzá elég minimális köszönetet kapunk, ami azért visszaveti a munkát, mert így teljesen olyan, mintha a semmiért dolgoznánk. Tehát mi is szeretnénk valami visszajelzést, legalább annyit, hogy köszi. Akik pedig idáig is megtették, azoknak köszi :) 
A hír további részében pedig akkor jöjjenek a projektek.
 
Címkék: Oldal Projekt

Meglepetés

2014.02.23. 18:03, jibraB

Elkészültünk az L-DK manga 40. Fejezetével, amivel befejeztük a 10. kötetet és az angolokat is, így a következő fejezet már francia verzióból érkezik :) A mai napra pedig még terveztem egy kis összegzést a projektekkel kapcsolatosan. Elég terjedelmes lett XD Úgy hogy remélem kellő információt tudtok belőle nyerni ;)   
 
 
 

Címkék: L DK Manga

Az a Komornyik Temet

2014.02.22. 19:43, jibraB

A mai napra meghoztam nektek a Kuroshitsuji 50. Fejezetét :D Anime friss pedig könnyen meglehet, hogy a héten nem lesz, mert nem tudtam megoldani az égetési problémám, úgy hogy külsős segítséget kértem, de ha a héten nem is, akkor a jövő héten biztosan lesz ^^  
 
 

 

Ennek a szentélynek nincs Istene

2014.02.21. 22:53, jibraB

Egy rég látott kedvenccel jelentkeznék a Kamisama Hajimemashita-val jelentkeznék :) Valószínűleg most már sokkal gyakrabban lesznek belőle fejezetek, mert új fordítóhoz került a manga ^^  Remélem és gondolom ti is, hogy ez valóban így lesz, mert ez a manga téynleg megérdemli. Jó olvasást hozzá 
 
 
 

Fizetség 16

2014.02.19. 22:09, jibraB

Ma anime frissel szerettem volna jönni, de akadt egy kis technikai problémám, úgy hogy egyelőre csúszik a dolog. Viszont azért friss nélkül ne maradjatok meghoztam nektek a Zombie-Loan 16. Fejezetét. :) Jó olvasást hozzá.  

 
 
 

Angel Text

2014.02.18. 22:59, jibraB

Tegnap este már nem bírtam rávenni magam a második frisselésre ^^" És ma is elég későn sikerült jönni, de most ez van. A mai manga frissünk az a Hatenkou Yuugi következő 2 fejezete. Az egyik fejezet ebből már a 11. kötethet tartozik és ez után már csak 1 kötet van és beérjük az angolokat, tehát már ebből sincs túl sok fejezet hátra.  

 
 

 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be