Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

One Piece Unlimited World Red!

2014.03.13. 16:06, GOKUVSVEGITA

A játék eddig csak 3ds platformon volt elérhető és csak japánban, de bejelentették, a többi régióban is. És nem csak ez, már ps3-ra Wii U-ra és Ps vita-ra is megjelentetik a játékot! Feljavított grafikát kapunk, a nagyobb konzolokra, sőt szerintem a Ps Vita-ra is. 

Japán Manga eladások MÁRCIUS 3-9-ig!

2014.03.13. 15:54, GOKUVSVEGITA

Kiadták, hogy mennyi mangát is adtak el japánban március 3-től egészen 9-edikéig.

Elég szép számok lettek, bár az első hely nem meglepő. Három animet említenék meg, az One Piece-t a Naruto és a Bleacht.

Első helyen: One Piece 73-dik kötette: 2,076,189 eladott példány.

Második helyen: Naruto 68-dik kötette: 742,232 eladott példány.

A blech nem a harmadik helyen szerepel, de őt említeném még meg. 

Hatodik helyen: Bleach 62 kötette: 387,662 eladott példány.

Ha a többire is kíváncsi vagy, akkor itt egy link:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-12/japanese-comic-ranking-march-3-9

KISZIVÁRGÓ kép a playstation now-ról!

2014.03.11. 15:24, GOKUVSVEGITA
A Gaikai hivatalos oldalán látott napvilágot e kép, de persze azóta szépen eltávolították. 
Az árulkodó jelek, hogy mennyibe is kerülnek kb a játékok. Nemes címeket mutat ez a kép, elég jó áron. 
 
 
Amit eddig tudunk, azaz, hogy a Gaikai felhőalapú szolgáltatásra elő is lehet fizetni, és egyesével is kilehet kölcsönözni a játékokat egy évre. Nem tudom, nálunk pontosan mikor indul el ez a szolgáltatás. Engemet úgy igazán, annyira nem fogott meg ez a dolgog.
 

RSS és nem működik

2014.03.10. 20:47, jibraB

Nem frissel, de mégis egy kisebb hírrel és segítségkéréssel jönnék. A hír, hogy az oldal hírező része elérhető RSS-ben :) Így, ha pl telefonról nyomjátok és csak azt akarjátok megnézni, hogy van-e friss, akkor itt gyorsabban megtudhatjátok. Segítség pedig nem nekem kell, hanem van olyan felhasználó, aki nem tud letölteni mangákat tőlünk, aminek az okát nem tudom. Próbálta több böngészőben is és állítólag nem akar vagy nem tud csatlakozni az oldalhoz. Nekem nincs ötletem, úgy hogy akinek van tippje az írjon ide. Egy felhasználó sem mondhatja azt, hogy én nem próbálok meg mindent.

Címkék: Hír

Adjunk bele mindent

2014.03.10. 17:38, jibraB

Elnézést a kimaradásért, de teljesen kifogytam a mangákból :( Igaz animét hozhattam volna, de úgy volt hogy hétvégén itthon sem leszek egy fuvar miatt, ami végül áttolódott erre a hétvégére. Viszont a héten biztosan dupla anime friss lesz. És szerencsére a hétvégén kaptam pár fejit :) A mai nap frisse a Sukitte ii na yo. 30. Fejezete ^^ Ilyenkor mikor friss mentes napok vannak mindig több frissel jövök egy nap, de mivel nagy hiány van inkább most raktározok. Úgy hogy legközelebb a holnapi nap jövök ;)  
 

J-Stars Victory VS végső előzetes

2014.03.10. 14:58, GOKUVSVEGITA
Sírjunk együtt emberek! Viccet félretéve kiadtak egy végső előzetest a játéknak, ami szépen be is mutatja azt. Egy majdnem 13 perces videót kapunk, viszont mindent megnézhetünk a videóban. :D Láthatjuk az összes karaktert, és még jobban sajnálkozásra adja az ember fejét… 
 
 
 

Új Itachi figura!

2014.03.08. 13:04, GOKUVSVEGITA

Már tervezés alatt ál, de eddig képeket nem közölnek róla, de most láthatunk végre egy képet, ahol a Susanno kezét nézhetjük meg. Magam figura gyűjtő vagyok, de egy ilyen figurát nem tudnék megvenni. Az én árkategóriám: Bandai, PVC figurák, Zero, Bandpresto, Toynami. Ha esetleg érdekel titeket milyen figurák is vannak forgalomba kedvenc animétekből, akkor összegyűjtök egy hírcsomagot. 

Címkék: hír itachi naruto

Naruto Shippuden Új Opening/Ending!

2014.03.07. 16:03, GOKUVSVEGITA

Már szerintem itt is volt az ideje, a Naruto Shippuden anime új openinget és endinget kap, igaz a mostani ending nem olyan rég kapuk. Ismerős csapat csinálja az endinget, azok akik a naruto shippuden ending 25-öt. A openinget pedig azok akik a Gintama opening 5-jét csinálták.

Végtelen Kereszt

2014.03.06. 15:57, jibraB

Tegnap végül nem tudtam jönni duplán. Viszont ma egy rég látott magával jövök, ami újra az aktív projektek közé került. A Vapire Juuji kai :D Eredetileg úgy volt, hogy a Love Celeb után folytatjuk, de Eleyan-nak hamarabb megjött a kedve ^^ Még egy kis változás történt a fejezeteit illetően. Kijavítottuk és lecseréltük a helyesírási hibát a manga fejezetiben :) Így remélhetőleg márhibátlan ^^ Nos jó olvasását hozzá :D 
 

 
 
 
 
 
 

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 

 
 


Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be