Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Ikebukuroi sereg

2019.03.31. 17:19, jibraB

Rengeteg idő telt el a legutóbbi friss óta. Magyarázkodni nem akarok, de majd csinálok egy kis összefoglalót, hogy melyik magával mi a helyzet stb. De inkább jönnék a lényeggel. Az Owari no Serpah-al most kicsit visszamenőleg haladtunk. Még a 16. kötetben volt egy extra fejezet, amit mostanra sikerült lefordítani, mivel angolul nem volt, japánból kellett dolgozni, de panda-chan megoldotta még a kevés ideje ellenére is. Úgy hogy nagy köszönet neki. És most extra rendes leszek, mert ezt a fejezetet csak úgy itt hagyom nektek, viszont a kötet letöltésben már benne lesz ez is, és ott is rendeztem a dolgokat a 18. fejezetig.


Owari no Seraph 16v63.5 Fejezet

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
 
 
 
 
 

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 

 
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be