Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Nyuszi!

2019.04.21. 14:42, jibraB

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Címkék: Oldal bunny easter

Az a Komornyik tisztáz

2019.04.14. 22:54, jibraB

Egy kis késő esti meglepit hoztam nektek, a Kuroshitsuji 123. fejezetét. Remélhetőleg a jövő héten már több dologgal tudok jelentkezni ^^ Jó szórakozást!

 

 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Kék Tavasz

2019.04.07. 16:31, jibraB

Elkészült a Kaichou wa Maid-sama! 28.5 fejezete. Csak egy kis extra fejezet, de ez is valami. Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

Az a Komornyik várakozik

2019.04.01. 19:59, jibraB

Végül csak ide értem és meghoztam a Kuroshitsuji 122. fejezetét. Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

A Hold és a lepkebáb

2019.04.01. 17:29, jibraB

Elkészült Kuzu no Honkai décor 3. fejezete is :) Hamarosan jön a következő ^^ És még könnyen lehet, hogy a mai nap jelentekezem egyszer. ;) Addig is további szép napot!

 


 

Ikebukuroi sereg

2019.03.31. 17:19, jibraB

Rengeteg idő telt el a legutóbbi friss óta. Magyarázkodni nem akarok, de majd csinálok egy kis összefoglalót, hogy melyik magával mi a helyzet stb. De inkább jönnék a lényeggel. Az Owari no Serpah-al most kicsit visszamenőleg haladtunk. Még a 16. kötetben volt egy extra fejezet, amit mostanra sikerült lefordítani, mivel angolul nem volt, japánból kellett dolgozni, de panda-chan megoldotta még a kevés ideje ellenére is. Úgy hogy nagy köszönet neki. És most extra rendes leszek, mert ezt a fejezetet csak úgy itt hagyom nektek, viszont a kötet letöltésben már benne lesz ez is, és ott is rendeztem a dolgokat a 18. fejezetig.


Owari no Seraph 16v63.5 Fejezet

Facebook Oldal

2019.03.27. 11:54, jibraB

Sziasztok! Most egy kis összefogásra lenne szükségünk. Egy jófej jelentette a Facebook oldalunkat és törölték az egészet. Médiajogi törvényekre hivatkozva törölték. Így felesleges is vitatkoznom az FB-al. De gyors csináltam is egy másikat. Igaz még nincs rajta semmi és nem is állítottam be, de nem is ez a lényeg. Úgy hogy aki úgy gondolja az kövessen be minket újra és hívjátok meg azon barátaitokat, akik tudjátok, hogy a tagjai voltak a közösségnek. Ha úgy van akkor osszátok is meg.

A GIF-re kattintva eléritek az új oldalt!
 

 

Csak gyalogok

2019.01.01. 23:17, jibraB

Kicsit megcsúsztam ezzel a frissel, de itt van 4 db új fejezet a Zombie-Loan -ból. Úgy gondolom, hogy azért, ha a fejezet számokat nézzük még egész kiadósnak is mondható ez az első nap. Na de további szép estét!


 

 

Címkék: Zombie Loan Manga

Meggyőződésünk

2019.01.01. 12:59, jibraB

Nem csalás, nem ámítás, de itt is van a Dengeki Daisy folytatása, ráadásul dupla fejezettel. Erre aztán gondolom nem számított senki. Úgy hogy tessék élvezkedni és ma még jelentkezem.


 

 

Címkék: Degeki Daisy Manga
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be