Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Vértestvérek

2018.01.22. 19:57, jibraB

Bocs, hogy gy elmaradtak a frissek, de nem igen jönnek :'D De holnapra még van, úgy hogy addig is élvezzétek az Owari no Seraph 50. fejezetét. Jó szórakozást.


 

 

Viszonzatlan szerelem, végre

2018.01.16. 23:27, jibraB

Hihetetlen, de végre beérkezett egy fejezet :'D Ez a Kuzu no Honkai 9. fejezete. Reméljük azért szépen lassan mindenki felveszi az újévi tempót. Addig is kitartás :D

 

 

 

Áttekintés

2018.01.07. 23:24, jibraB

Gondoltam csinálok egy kis statisztikát, hogy 2017. 01. 31-ig mi minden történt az oldalon. Többnyire szám adatokkal találkozhattok. Jövőre pedig tudok majd nektek arányokat is mutatni az előző évhez képest. Kíváncsi leszek ;)

Címkék: Oldal Statisztika

Egy malac feje

2018.01.07. 22:42, jibraB

Nos, nem indult friss dömpinggel az év, de végre itt van egy Shinobi Life fejezet. Ígérem, ahogy beesik valami hozom is nektek ;) Addig is további szép estét.


 


 

Címkék: Shinobi Life Manga

Starting Today, Shiro becomes a Loli Onahole

2018.01.01. 20:20, jibraB

Kissé perverzen kezdjük az évet, mivel egy Hentai mangát hoztunk el nektek, aminek a címe Starting Today, Shiro becomes a Loli Onahole. Egy jó kis No Game No Life doujinshi. Remélem jó páran bele lestek és tetszeni fog ;) További szép napot.

 

 

Boldog Új Évet

2018.01.01. 00:00, jibraB

Kívánok mindenkinek rengeteg időt amit az animék és mangák évleveztében tölthet el. Remélem az évben is velünk tartottok és türelemmel lesztek irányunkba. További kitartást a másnapossághoz.

Címkék: 2018 BÚÉK Oldal

A Nap osztag kapitánya

2017.12.30. 20:05, jibraB

Lassan vége az évnek, de még becsúszott egy Legend of the Sun Knight. Ha úgy van holnap még jövök frissel, de legkésőbb elsején ;)

  

Alvilági ítélet

2017.12.26. 20:50, jibraB

Végül pedig itt van a Btooom! 65. fejezete. Ezzel pedig be is fejeztük a 12. kötetet. :) Nem tudom, hogy ma még sikerül-e valamit hoznom, de ha beesik valami akkor hozom. Jó szórakozást!


 


 

Címkék: Btooom Manga

A szerelem rabja

2017.12.26. 16:46, jibraB

Íme a harmadik friss, ami a Kuzu no Honkai 8. fejezete. És egy frissre ma még mindenkép számítsatok. Igyekszem vele időben jönni :)

 

 

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be