Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Élek még!

2018.12.09. 09:42, jibraB

Gondoltam adok már valami életjelet magamról és egyben bocsánatot is kérek, hogy ennyire eltűntem. Sajnos az élet az ami nem hagy itt élni. Itt van az év végi hajtás és teljesen egyedül maradtam a munkámban. Így ami idáig se volt kevés és egyszerű megoldanom, most minden rám maradt. Illetve megmondom őszintén, ha itthon vagyok és nincs dolgom akkor inkább beülök kockulni. Sajna mással nem tudom kikapcsolni az agyam, pedig nagyon kell, mert amúgy megzakkannék :'D Viszont az oldal nincs elfelejtve és nem is akarom dobni. Egyszerűen még csak egy kis idő kell, de lassan összerakom a körülöttem lévő dolgokat. HA más nem akkor a két ünnep közötti időben, de azért karácsonyra igyekszem összerakni a dolgokat ;) Úgy hogy kérek még egy kis türelmet ^^"

Címkék: Oldal
2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.12.09. 22:38
pancsa26

Szia, semmi gond, legalább tudjuk hogy él, és kitartást. Át tudom érezni az év végi hajtás fogalmát :)

2018.12.09. 20:13
rara-avis

Köszönöm az életjelzést.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be