Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Kohitsuji Project END

2014.02.11. 13:53, jibraB

Bocs, hogy 2 napig nem volt friss, de nem igazán voltam gépközelben. Ezért a mai nap biztosan minimum háromszor jönni fogok valami frissel :D A nap első frisse a Kohitsuji Projekt utolsó fejezete. Ezzel vége a mangának. Extrája pedig annyi a mangának, hogy 2 verziót is feltettünk. Felraktuk a cenzúrázott és a cenzúrázatlan verziót is. Azért döntöttünk így, mert kicsit más lett a vége a mangának. Igaz, hogy csak pár oldalról van szó, de szerintem olvassátok el mind a kettőt ^^ És akkor a mai nap még jövök.

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2014.02.17. 16:07
jibraB [admin]

Szívesen :)

2014.02.17. 16:04
Echo

Hű, teljesen újat mondtál nekem. Köszönöm szépen a választ! :)

2014.02.16. 18:31
jibraB [admin]

Ez igazából magazintól függ, hogy mennyire brutális vagy ebben az esetben mennyire pikáns oldalakat engednek meg maguknak. Ezeket a hiányosaágokat pedig később kötetes kiadásban pótolják. Illetve szokott olyan is lenni, hogy a mangaka egyszerűen változtat rajta egy kicsit a kötetes kiadásnál. Van hogy csak pár kocka változik, van hogy plusz oldalakat adnak hozzájuk, de van hogy pl teljes jeleneteket változtatnak meg.

2014.02.15. 23:52
Echo

Jé, hogyhogy van ennek egy cenzurázott változata is? Az angol oldalakon én csak az első verziót látom. Ráaádásul a cenzurázottban olyan képkockák is vannak, ami az első verzióban nincsenek. Hogy van ez? 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be