Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

A sárkány király

2014.03.15. 21:38, jibraB

A mai napra 3 db új fejezetet hoztam nektek a Love Celeb-ből :) És ezzel a 3 fejezettel befejeztük a 6. kötetet, így már jön az ucsó :D Már nagyon itt van a manga vége. Még három fejezet van hátra és vége. Szerencsére nem lett nagyon eltúlozva az utolsó kötet XD Nos jó olvasást hozzá :) A holnapi nap pedig hozom a beígért anime frisst.  


 

Címkék: Love Celeb Manga

Egy vicces Attack on Titan reklám

2014.03.15. 13:32, GOKUVSVEGITA

Valami ehető gumicukorról van szó, de mi gondolom nem kapunk ilyet, de azért nézzük meg ezt a reklámot. Nagyon vicces, igaz nagyon rövidke. 

Fel akarok nőni

2014.03.14. 19:08, jibraB

Mai napra egy kis extra fejezetet hoztam a Ore ga Akuma de, Aitsu ga Yome de. mangából. A holnapi nap megpróbálok aktívabb lenni. Ha egyelőre még holnapra nincs feladatom. Valami animét próbálok nektek gyártani és manga is biztosan jön :D 
 
 


 

J-Stars Victory VS Ichigo, Tsuna..stb

2014.03.14. 12:41, GOKUVSVEGITA
Hd videók a karakterekről, láthatjuk őket mozgásban; ICHIGO, TSUNA, OGA, GINTOKI!
Ichigo tetszet nekem leginkább e videók között, de Gintama is nagyon tetszik, nagyon meglepő, hogy Kamehama-et használ, rá is kerestem, hogy akkor ténylegesen is képes rá, de csak egy vicc volt az anime-ben. :D A fejlesztők még is berakták neki, mint képesség. Nekem már csak az lenne kérdés, hogy ha két kamehama találkozik, akkor mi lesz. 
 

Tiltott Vallomás

2014.03.13. 20:34, jibraB

Bocsesz, hogy megint kimaradás volt, de most voltak fuvarjaim, így nem jutott idő az oldalra és anime gyártásra. Viszont ebből a pár fejezetből, ami még itt volt ma kaptok egyet. Az L-DK 41. Fejezetét. És sajnos már csak egy darab manga fejezet van nálam :S Igyekszek én gyártani valamit a hétvégén, de ha nem nagyon sön semmi, akkor friss hiányos lesznek :(   
 

 

Címkék: L DK Manga

One Piece Unlimited World Red!

2014.03.13. 16:06, GOKUVSVEGITA

A játék eddig csak 3ds platformon volt elérhető és csak japánban, de bejelentették, a többi régióban is. És nem csak ez, már ps3-ra Wii U-ra és Ps vita-ra is megjelentetik a játékot! Feljavított grafikát kapunk, a nagyobb konzolokra, sőt szerintem a Ps Vita-ra is. 

Japán Manga eladások MÁRCIUS 3-9-ig!

2014.03.13. 15:54, GOKUVSVEGITA

Kiadták, hogy mennyi mangát is adtak el japánban március 3-től egészen 9-edikéig.

Elég szép számok lettek, bár az első hely nem meglepő. Három animet említenék meg, az One Piece-t a Naruto és a Bleacht.

Első helyen: One Piece 73-dik kötette: 2,076,189 eladott példány.

Második helyen: Naruto 68-dik kötette: 742,232 eladott példány.

A blech nem a harmadik helyen szerepel, de őt említeném még meg. 

Hatodik helyen: Bleach 62 kötette: 387,662 eladott példány.

Ha a többire is kíváncsi vagy, akkor itt egy link:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-12/japanese-comic-ranking-march-3-9

KISZIVÁRGÓ kép a playstation now-ról!

2014.03.11. 15:24, GOKUVSVEGITA
A Gaikai hivatalos oldalán látott napvilágot e kép, de persze azóta szépen eltávolították. 
Az árulkodó jelek, hogy mennyibe is kerülnek kb a játékok. Nemes címeket mutat ez a kép, elég jó áron. 
 
 
Amit eddig tudunk, azaz, hogy a Gaikai felhőalapú szolgáltatásra elő is lehet fizetni, és egyesével is kilehet kölcsönözni a játékokat egy évre. Nem tudom, nálunk pontosan mikor indul el ez a szolgáltatás. Engemet úgy igazán, annyira nem fogott meg ez a dolgog.
 

RSS és nem működik

2014.03.10. 20:47, jibraB

Nem frissel, de mégis egy kisebb hírrel és segítségkéréssel jönnék. A hír, hogy az oldal hírező része elérhető RSS-ben :) Így, ha pl telefonról nyomjátok és csak azt akarjátok megnézni, hogy van-e friss, akkor itt gyorsabban megtudhatjátok. Segítség pedig nem nekem kell, hanem van olyan felhasználó, aki nem tud letölteni mangákat tőlünk, aminek az okát nem tudom. Próbálta több böngészőben is és állítólag nem akar vagy nem tud csatlakozni az oldalhoz. Nekem nincs ötletem, úgy hogy akinek van tippje az írjon ide. Egy felhasználó sem mondhatja azt, hogy én nem próbálok meg mindent.

Címkék: Hír
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be