Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

12. Szoba

2016.11.27. 17:48, jibraB

Végül csak nem értem ide, mááár megint, de ma ezért hozok több frisst. Nem mintha annyira sok minden lenne a tarsolyomba :'D De akkor kezdjük egy rég látott SLH-val. Sajnos evechan-nak már semmennyi ideje nem maradt a mangákra, így a projektjei nagy része egyelőre szünetel. Mivel Shouoto Aya munkái nem egyszerű szerkesztésűek nem bízom rá akárkire. Az időigényessége miatt pedig egy emberre nem bíznék egyszerre többet. Inkább fejezzünk be egyet aztán jöhet a többi. Persze, ha felszabadul valaki olyan vagy egy új elég precíz emberke jön, akkor akár a többi is jöhet ;) De egyelőre erre a mangájára koncentrálunk.

Címkék: SLH Manga
2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2016.11.28. 21:41
jibraB [admin]

Szívesen :D Akkor már számunkra megérte ;)

2016.11.28. 19:41
Kikyou25

Nagyoon kösziii!!! Máris jobban érzem magam egy ilyen vacak nap után 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be