Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

A Komornyikja, Gúnyosan mosolyog

2014.09.27. 22:10, jibraB

Ma mai napra most csak 1 db részt kaptok a Kuroshitsuji: Book of Circus-ből. Ezt az egyet csak azért csakoztam le, mert mostanában csak ilyen nagy pakkok jöttek :'D Mondjuk még tudnék miből hozni pakkot, de úgy gondoltam ezt többen várják ;) A holnapi napra még nem készítettem el semmit és nem is kaptam mangát, de azért igyekszem valamivel haladni tovább :) 

 

 

Makai Ouji: Devils and Realist END

2014.09.26. 19:24, jibraB

Ahogy mondtam ma is animével jövök egy olyannal, ami ezzel a frissel be is fejeződik :) Ez a Makai Ouji: Devils and Realist ^^ Most már elérhető az egész anime, aminek tudom már itt volt az ideje :'D Egyébként valami komolyabb véget gondoltam volna az animének, de hát elég egyszerűre vették ^^" Mind1 egyszer megnézősnek belefért. A holnapi nap biztosan jövök a Kuroshitsuji kövi részével ;) Addig is jó szórakozást.

 

Aldnoah.Zero: 2.ÉVAD BEJELENTVE

2014.09.26. 14:39, Paige

Nemrég került bejelentésre miszerint a  Aldnoah.Zero című animének amelynek az idei év során követhettük végig első évadát,egészen hamar megkapjuk 2.évadát. Az új évad télen érkezik majd a 2015-ös évre átcsúszva. Bár még nem biztos de ha az előző évadhoz hasonló tervek vannak készülőben akkor az új évad is körülbelül 12 részes lesz majd. További információkat még nem közöltek.

Címkék: HÍR

A víz alatti Momochi Ház

2014.09.25. 19:34, jibraB

A mai napra kaptok egy kis mangát ;) Ugyanis a tegnapi nap folyamán elkészült a Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji 6. fejezete ^^ A holnapi nap biztosan kaptok animét, mert a mai nap folyamán egy újabb animét fejezetem be ;) Addig is további szép estét :D 

 

 

Soredemo Sekai wa Utsukushii END

2014.09.24. 18:51, jibraB

Elkészültünk a Soredemo Sekai wa Utsukushii utolsó három részével, így teljes lett az anime. Aranyos kis anime volt, tetszett ^^ Remélem még így is vannak olyanok, akik a mi verziónkat képesek voltak kivárni. A héten pedig még igyekszem némi animével szólgálni, mert még mással is elvagyok maradva :'D Addig is jó szórakozást az animéhez ^^ 

 

 

A Komornyikja, Gondoskodik

2014.09.23. 20:25, jibraB

Csak sikerült legyártanom az összes nálam lévő Kuroshitsuji: Book of Circus részt. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a 7. részig elérhető az anime :) Mégsem mentem ma vissza Siófokra, úgy hogy a héten tudok munkálkodni. Igyekszem a többi lemaradásomat is letudni ;) Addig is aki véletlenül nem látta volna még annak jó szórakozást hozzá :D 

 

 

Aoi titka

2014.09.22. 14:49, jibraB

Újabb 2 fejezet készült el a Minamoto-kun Monogatari-ból. És ha minden igaz így kifogytam a mangákból. Úgy hogy most rajtam a világ szeme :'D 

 

 

 

Vau, térdre előttem

2014.09.21. 20:20, jibraB

Elkészült, a Carnivorous Princess Yegrinna 2. Fejezete ;) Anime még mindig nincs az én lustaságom miatt :S De még mielőtt ismételten lelépnék igyekszem összeszedni magam és jelentkezni új részekkel. Addig is jó mangázást :) 

 

 

 

NISEKOI: ÚJ OVA

2014.09.19. 22:06, Paige

Új hírként robbant miszerint a 2014-ben érkezett Nisekoi című animéhez új OVA készül mely a manga 65. és 71. fejezetét fogja feldolgozni a 8.kötetből. A rész várhatóan 25 perces lesz,ugyanazon emberek munkája által akik az animében is szerepet kaptak. Az OVA a kötettel együtt csomagban megszerezhető lesz 2015.február 4.-től. Másik OVA-t is jelentettek egyébként be korábban,amely az idei évben,október 3.-án várható.

Címkék: HÍR
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be