Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Különös

2014.05.08. 12:58, jibraB

Ma egy újra szerkesztett fejezetet hoztam nektek, a Tonari no Kaibutsu-kun 3. fejezetét :) Reményeim szerint ma már anime is lesz ^^ Ha csak valami az ucsó pillanatban nem történik ^^" 

 

 

 

A szellem

2014.05.07. 22:22, jibraB

Jó hír, hogy ismét egy Kispados projektünk került újra futószalagra :D Ez a Bukiyou na Silent. :) Nem rég jelentkezett hozzánk egy új fordító Akatsuki ^^ Egyébként ezzel az összes kispados projektünk újra gazdára talált :D Nagyon remélem, hogy a holnapi nap végre sikerül animézni ^^" 

 

 

VIII. Nemzetközi Mangapályázat

2014.05.06. 21:24, Paige

Meghirdetésre került mostmár 8. alkalommal a nemzetközi mangapályázat melyre már április 15.-e óta lehet leadni az elkészült műveket,a határidő pedig május 31. Még 2007-ben indították el ezt a pályázatot,a verseny célja pedig az hogy elismerést adhassanak azon manga készítőknek akik munkájukkal népszerűsítik ezt a témát más országokban is s ezzel együtt elősegítik a kultúrális kapcsolatok fejlődését. A legjobb pályaművet úgynevezett "Gold Award" -al azaz arany díjjal míg a másik 3 győztes "Silver Award" al azaz ezüst díjjal jutalmazzák s ezzel együtt a Japánban megrendezett díjkiosztó ünnepségen is részt vehetnek. A további információkat a bővebben gombra elérve találjátok.:)

Címkék: HÍR

Rövid hírek

2014.05.05. 23:41, Paige

Ezúttal ismét pár apróbb infót hoztam nektek különböző animékkel kapcsolatosan. Információ derült ki például a Free:Eternal Summer eredeti szinkronjaival kapcsolatosan de információ került ki arról is hogyan szerepelt a Kotonoha no Niwa azon a filmfesztiválon melyen jelölést kapott. A híreket a bővebben gombra kattintva találjátok.:)

Címkék: Hír

Képjáték

2014.05.05. 23:00, jibraB

Ígértem, hogy bejelentem a következő játékunkat, viszont erre technikai okok miatt nem került sor. Na de majd most... ;) A második játékunk szintén egy képjáték lesz, amiben a szereplők neveit kell kitalálnotok. :D Természetesen nem olyan egyszerű lesz, hogy egy sima kép a szereplőről és kész már tudjátok is. Ismertető jelek lesznek a képen. Lehet az egy kézmozdulat, haj, szem, ruházat stb. Úgy gondolom ezzel jóval izgalmasabb lesz a játék :D Viszont a játék napjáról kikérdezném a ti véleményeteket is. Én Szerda 20:00-ra tenném a játékot. Nincs későn és szerintem ekkora a többség is már otthon van. Viszont ha a többség jelzi, hogy ne ekkor legyen, akkor változtatok rajta :) 

A Szombat esti képjátékban is lennének változások. Ez a Szombat 19:00 nekem nem teljesen jó, így én későbbre tenném vagy Vasárnapra. Ha Szombat maradjon, akkor 21:00-ra tenném a játékot, ha Vasárnap, akkor a 19:00 tökéletes. Itt kommentbe jelezzétek nekem, hogy nektek melyik jobb és amelyikre a legtöbb szavazat jön az lesz :)

Zenbu, Hajimete END

2014.05.05. 22:30, jibraB

Megérkeztem a második manga frissel ;) Ami a Zenbu, Hajimete befejező fejezete ^^ Nagyon örülök neki, hogy végre befejezhetjük ezt a mangát, főleg úgy hogy összesen 5 fejezetből áll ^^" Már tényleg nagyon itt volt az ideje. Remélem élvezni fogjátok ezt a nagyon aranyos kis utolsó extra fejezetet :) 

 

 

Altatódal

2014.05.05. 21:45, jibraB

Bocsi a friss kimaradást, meg mindent. Ez van ha beütnek a városi napok XD Főként részegség van ^^" A mai nap viszont biztosan dupla manga frisst kaptok :) Az első a Vampire Juuji Kai, amiről jól megfeledkeztem, mert már múlthét előtt elküldték nekem ^^" Na de a lényeg, hogy ide ért és ezzel a fejezettel belekezdünk a 6. kötetbe :D Haladgatunk-haladgatunk :) És akkor ma még lehet rám számítani ;) 

 

Szombat Esti Képjáték

2014.05.03. 20:50, jibraB

Elnézést, hogy elmaradt a mai képjáték. Nem voltam itthon és igazából teljesen kiment a fejemből az egész játék ^^" Így ezért nem írtam meg előre, hogy csúszás lehet. Tényleg bocsi, mert jól tudom, hogy többen is vártátok. Ezért kivételesen holnap azaz Vasárnap 19:00-kor rendezzük meg a játékot. Cserébe holnap este be is fogom jelenteni az újabb játékot a Képjáték után ;) 

Címkék: Képjáték

Persone 4 the animation: új adaptáció

2014.05.02. 20:30, Paige

Nemrég bejelentették a Persone 4 Golden névre hallgató PS játékból hamarosan új adaptáció érkezik sorozat formájában.Az új széria Júliusban lesz látható és a korábban megjelent első széria eseményeibe futhatunk bele úgy hogy közben egy új karaktert is belecsempésznek a történetbe.A rendezői székben Seiji Kishi és Tomohisa Taguchi foglal helyet a zene esetében Shoji Meguro és Tetsuya Kobayashi gondoskodik mindenről.A munkálatokért az A-1 Pictures névre hallgató stúdió felel.Az első szériánál munkálkodó számos személy visszatér de Kana Hanazawa-al együtt akinek nevéhez a játékból Marie volt köthető. A közelgő szériához egy előzetes is megjelent s bár túl sokat ebben még nem látunk,mégis enged kis betekintést abba mire is számíthatunk.Ezen előzetes ahogy nem egy hasonló szokott kevesebb mint 2 perc lett hosszát tekintve.

Címkék: HÍR
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be