Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

ÚJABB MANGA KAP ADAPTÁCIÓT

2014.06.21. 17:21, Paige

Ahogy az a címben is le van írva ismét előkerült egy olyan manga amelyből az előzetes tervek alapján anime fog készülni. Ez a manga a Gakkou Gurashi! címet viseli. A történet még 2012-ben indult útjára,azonban arról hogy az ebből készülő anime mikorra várható még nem került fel semmilyen információ,ez vélhetőleg később várható.

Címkék: HÍR ADAPTÁCIÓ

Yu-Gi-Oh!: ÚJ FILM

2014.06.19. 20:33, Paige

A nagy sikernek örvendő Yu-Gi-Oh! című animéből új film érkezhet a legfrissebb információk alapján.Az anime még 1998-ban indult útjára s az első elkészülő évad összesen 27 részből állt. Arról azonban hogy az esetleges új film mikorra várható még nem jelentek meg információk,ezek vélhetőleg később lesznek csak elérhetőek a neten.

Címkék: HÍR

Sebek és Kötelékek

2014.06.18. 20:16, jibraB

Mára hoztam nektek egy jó kis L-DK fejit :D Már csak 2 fejezetre vagyunk attól, hogy a franciákat is beérjük ;) Úgy hogy tessék komolyan élvezni őket. ^^

 

 

 
 

Címkék: L DK

ISUCA:ADAPTÁCIÓ ÉRKEZIK

2014.06.18. 11:04, Paige

 Újabb manga állt be azon művek sorába mely hamarosan anime adaptációt kaphat. A sorba ezúttal az Isuca című manga került be amely Osamu Takahasi műve és még 2009-ben indult útjára ez a történet. Hogy az esetleges adaptáció mikorra várható s hogy van-e bármi egyéb amit érdemes lehet tudni róla még nem derült ki de hamarosan remélhetőleg több információhoz jutunk.:)

Címkék: HÍR ADAPTÁCIÓ

egy miniatűr őszi kertecske

2014.06.17. 18:58, jibraB

Végre sikerült nethez jutnom itt a Horror Háznál :D Úgy hogy jöhetnek a frissek ;) Igazából túl sok mindent nem tudok hozni, de mára és holnapra is az már biztos, hogy tudok mivel szolgálni ;) A mai napra kaptok egy Hatenkou Yuugi fejit. Annyi megjegyezni valóm lenne, hogy amikor elkezditek letölteni, ne ijedjetek meg, hogy Megás letöltés indul el. Az a helyzet, hogy elfelejtettem felírni a szükséges dolgokat a tárhelyhez, úgy hogy amíg haza nem megyek a Megára töltöm fel a dolgokat. Addig is, aki erre jár jöjjön egy útra a Horror Házba, mert én már itt vagyok ;)

Sailor moon láz: parfüm ÉRKEZIK

2014.06.16. 21:50, Paige

Gyakran előfordul hogy egy-egy nagy népszerűségre szert tevő animéből számos apróságot,tárgyat és egyéb hasznos(vagy kevésbé hasznos) dolgot gyártanak. Nem kivétel ez alól a még régen útjára induló Sailor Moon sorozat sem.A Takeuchi Naoko féle mangából készülő változata az animének hamarosan érkezik s ezen felbuzdulva készült el a parfüm ami a Miracle Romance nevet kapta.Számos különböző,kellemesnek ható illat keverékéről van szó,árát tekintve 5,400 yen.Japánban novemberben érkezik a termék.

Címkék: HÍR

PROGRAMAJÁNLÓ JÚLIUSBAN

2014.06.16. 21:42, Paige

Ismét a Mondo Magazin facebook oldalának hála találtam rá egy olyan eseményre amit én is bátran ajánlanék mindenkinek aki az oldalra látogat. Az esemény neve Pathos in Metamorphoses - Az átváltozás szenvedélye.Apróbb információként a következőket adták meg a színházi előadás kapcsán:

Dátum: 2014.július.5(szombat)
Időpont: 19:00-21:00
Jegyárak: 2500 és 3500 Ft
Helyszín: Művészetek Palotája

 
Címkék: HÍR

Egy adag balszerencse

2014.06.14. 16:38, jibraB

Egy nappal megcsúsztam, így még ez a L-Dk feji becsúszott nektek :D És szerencsére sikerült Laptopot szereznem, így most már csak a net lesz kérdéses XD remélem találok valami Free Wifit :'D Nos addig is jó szórakozást a mangához :) 

 

 

 

Címkék: L Dk Manga

SLH START

2014.06.13. 09:08, jibraB

A mai napra hoztam nektek egy új projektet. Az S.L.H. című mangát. :) Szerettem volna több frissel is jönni, de egy bizonyos csapat tag nem kicsit elvette a kedvem a munkálatoktól. A manga problémát pedig nem tudtam megoldani. Idáig 2 jó lehetőséget tanácsoltak nekem tárhely gyanánt. Ha haza értemig szintén nem változik a helyzet, akkor majd ebből a kettőből fogok választani, hogy hol is csücsüljenek a mangák. Sőt ha nagyon internet lehetősége nélkül maradok, akkor már az új fejezetek is oda lesznek feltöltve. Nem hagynám cserben az oldalt, azért, mert én megyek le Siófokra dolgozni ;) Így vagy úgy, de azért majd igyekszem megoldani mindent :D És ha valaki esetleg Siófokon jár az megtalál engem a Horror Házban és szeretettel várok mindenkit egy kis rettegésre ;) 

Címkék: SLH Manga Hír
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be