Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Kuroshitsuji - Book of Circus START

2014.07.13. 22:59, jibraB

El is készültünk a szezon másik animéjével a Kuroshitsuji - Book of Circus-el :) Gondolom ezt nagyon sokan vártátok :D Nagyon örültem neki, amikor megtudtam, hogy lesz újabb évad ráadásul manga alapján. Sajnos összesen csak 10 részes lesz a sorozat, amiben a Cirkuszos kötet lesz feldolgozva. :) Viszont még lesz OVA is, amiben szintén egy több fejezetet átölelő történet lesz feldolgozva ;) Remélem élvezni fogjátok ^^

 

Free! Enternal Summer START

2014.07.13. 17:18, jibraB

Vágjunk akkor bele a nyári szezonba :D Az első animénk a Free! Eternal Summer. :D Remélem vártátok már az úszó fiúkák visszatértét ;) Ha nem jön közbe semmi, akkor a holnapi nap már jönni is fog a 2. rész :) A Kuroshitsuji-nak pedig most fogok neki állni ^^ Úgy hogy ha nem ma, akkor a holnapi nap biztosan az is elérhető lesz :) Addig jó szórakozást a Free!-hez ;)  

 

Tengu!

2014.07.13. 14:00, jibraB

A mai nap második manga frisse a Kamisama Hajimemashita kövi fejezete :) És ezzel kifogytam a mangákból. Ha esetleg valamelyik szerkesztő még küldött volna nekem valami és még nem került ki az szóljon rám, mert mostanában kicsit káoszosabb vagyok :'D Na de jó szórakozást ehhez a fejezethez ;) 

 

 

Wasureyuki

2014.07.13. 10:00, jibraB

Nagyon rég volt már, hogy egy kis OneShot-tal jelentkezzünk :) De most találtunk egy nagyon cuki kis művet ^^ A címe Wasureyuki. Ajánlom mindenkinek :D És a mai nap is még biztosan lehet rám számítani, nem is egyszer :P Nos jó olvasást hozzá ^^ 

 

 

A vállasztott utadon haladsz

2014.07.12. 21:04, jibraB

Meghoztam a második frisst, amit szintén sokan szeretnek, az Akagami no Shirayukihime-t. :) Bocsi, hogy erre is ilyen sokat kellett várni. A kövivel jobban igyekszünk majd ;) A holnapi nap is biztosan jelentkezem és animékre is számíthattok ^^

 

 

Nem hallható kiáltások

2014.07.12. 19:49, jibraB

A mai napot kicsit megcsúszva kezdem meg, de itt van egy új Vampire Juuji Kai fejezet :) És a mai nap még biztosan lehet rám számítani ;) 


 

 

 

A vesztes lány

2014.07.11. 15:45, jibraB

A mai második manga frissünk az L-DK 44. Fejezete :D Ezzel a fejezettel teljes lett a 11. kötet és hamarosan neki állunk a 12. kötetnek, viszont abból egyelőre csak 1 fejezet lett lefordítva, így nekünk is várni kell innentől. Na de jó olvasást hozzá ;) 

 


 

Címkék: L DK Manga

Rolan the Forgotten King Foly.

2014.07.11. 11:53, jibraB

Elnézést, ezért a nagy kimaradásért. Nem jövök semmi hülye dumával, hogy ezért meg amazért, kifogást nem keresek. Mondtam, hogy munka mellett is tudom csinálni az oldalt, úgy hogy csinálni is fogom. Nem fogom rá senkire a kiesést. Igyekezni fogok, ennyit tudok most ígérni, ha lesz is kimaradás, az csak augusztus közepe-vége feléig fordulhat elő. Utána ismét szabadabb leszek ;) Hétvégén igyekszem több frisst hozni :D Manga 100%, hogy lesz és animével igyekszem jönni ;) A nyári szezonból a Free! első része már nálam is van. A Kuroshitsuji pedig ma startolt :D Na de az első manga frissünk egy nagyon rég látott manga, a Rolan the Forgotten King. Szegénykének jelenleg már a 3. fordítója van, pedig nagyon jó kis manga ^^ Khatie-nek remélhetőleg sikerül végig vinnie :D Na de akkor a mai nap még biztosan jövök ;)

KONO DANSHI: ÚJ OVA

2014.07.06. 10:49, Paige

Nemrég érkezett a hír miszerint a Kono Danshi névre hallgató széria újabb OVA-val bővül,számszerint a 3. a sorban hiszen az első a Kono Danshi, Uchuujin to Tatakaemasu míg a második a  Kono Danshi, Ningyo Hiroimashita címet kapták.Ezek a 2011 és 2012-es év során jöttek ki. Az információk szerint az új OVA télen várható de ennél több információt nem közöltek,egy videót viszont közzétettek,ezt már ti is megtekinthetitek.

Címkék: HÍR
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be