Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Megosztási szabályzat
Letöltés megosztás:
Nem engedélyezzük, hogy más oldalakon az általunk készített animék és mangák megosztásra kerüljenek. Nem szeretnék olyannal szembe találni magunkat, hogy a feltöltési linkjeink máshol szerepeljenek, sem azt hogy te feltöltsd valahova és úgy oszd meg.
Egyedül abba egyezünk bele hogy az oldalt link ajánlásként feltüntesd, hogy nálunk megtalálható az adott mű.
 
 
Online megosztás:
Nem engedélyezzük, hogy a videóinkat különböző videó megosztókra feltöltsd. Az oldal ugyan úgy feltölti online is az animéket, így nincs szükség több feltöltésre, aki online akarja nézni nálunk is megteheti.
(Jelenleg még feltöltés alatt van az online részleg, ettől függetlenül a szabály él.)
 
 
AnimeAddicts:
Ez az egyetlen oldal, ahova a mi engedélyünkkel kerülnek fel a mangáink és a felirataink. Idővel minden oda is felkerül és nem szeretnénk, hogy valaki önállósítsa magát és elkezdje feltölteni maga a mi munkáinkat.
 
 
 
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  


  

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be